Vízszintes-, félkaros-, függőleges hevederzárban betét csere

A fenti címben felsorolt típusokban és kivitelekben vállalunk zárbetét cserét, munkanapokon munkaidőben, kiszállási díj nélkül, garanciával. Kizárólag jó minőségű, Izraelben gyártott zárbetéteket szerelünk be ezekbe a hevederzárakba. Több méretű és osztású hevederzárbetétet tartunk a szervizautóban, mivel bármilyen típus és különböző hossz kerülhet az utunkba, ha kivesszük a régi hevederzárbetétet. Olcsó zárbetétekkel nem foglalkozunk, garanciát azokra nem lehet vállalni, illetve a biztonsági fokozatuk is megkérdőjelezhető.

Biztibuk zárbetét cseréje Budapest

A Biztibuk márkanevű hevederzár egy régóta elismert kategória. Sajnos csak fehér és barna színben kapható. Két acéltüske tolódik ki a szerkezetből a jobb és bal oldalon. Főként vízszintes kivitelben készítette a gyártó, de találkozhatunk félkaros- és függőleges változatokkal is. Fogazott kulcsos zárbetétekkel adták forgalomba, sima és eltolt rögzítőfuratos változatban szerelt betétekkel, amelyhez egy papírkártya tartozik.

Cégünk fogazott kulcsos betéteket biztonsági okok miatt nem szerel, az már a múlté. Csakis interaktív csapos, Izraelben készült, magas biztonságú, Mabisz 5 és 6 minősítésű zárakat teszünk be a régi fogazott kulcsos helyére. A Biztibuk hevederzárbetét cseréje Budapesten 34.000 Ft-tól megrendelhető. Kiszállási díj nincs.

Prezidium hevederzárbetét csere garanciával

A Prezidium hevederzár az a típus, amit az az ajtógyártó cég szerelt fel, akik gyártják ezt a hevederzárat. Olyan sok azért nincs belőle a magyar piacon, de heti szinten 1-2 Prezidium hevederzárban azért cserélünk zárbetétet. Főként a fehér és barna szín a jellemző rá is, de a gyártó -igény esetén- akár lilára vagy zöldre is lefestette a zárat az ügyfél kérésére.

A méretek tekintetében széles a paletta, továbbá vízszintes-, függőleges-, félkaros-, kétszárnyú- és még ablakos kivitelűt is gyártottak belőlük, ha igény volt rá. A Prezidium hevederzár kiosztása fogasléces meghajtású. Régebben ez fém volt, de ma már az újaknál talán bakelitből vagy kemény műanyagból van legyártva.

A Prezidium hevederzárba speciális fogaskerék van beszerelve, 12/21-es kiosztású. Ezekből a fogaskerekekből minden alkalommal újat szerelünk a zárbetétre, mert a régiek kopottak, meggyötörtek. Ha a régit tennénk rá az új zárbetétre, akkor a kulcs akár körbe is foroghatna. Az RB Keylocx interaktív csapos változatot ajánljuk mindenkinek ennek a hevederzárbetétnek a cseréjénél!

Vízszintes-, félkaros-, függőleges hevederzárban betét csere
Vízszintes-, félkaros-, függőleges hevederzárban betét csere

Miskolci kisipari hevederzárbetét csere

A Miskolci hevederzár a legtöbbet eladott és felszerelt típus. Létezik belőle vízszintes-, függőleges-, fehér-, barna-, rövid-, hosszú-, kétszárnyú-, egyszárnyú változat is. A régi Miskolci hevederzárbetéteken 17/24-es fogaskerék volt felszerelve, az új zárakra már 18/25-ös fogaskereket szerelünk. Az első szám a fogszámot, a másik az átmérőt jelzi. Csakis izraeli zárbetéteket szerelünk be a kicseréléskor. Ajtóvastagság függvényében, 31/55, 31/60 vagy nagyon vastag ajtóknál, 31/70 és 31/80 mm méretekben alkalmazzuk őket.

Magzett biztonsági hevederzárbetét kicserélése

A Magzett hevederzár talán az egyik legritkább a magyar piacon, amely az ajtókra fel van szerelve, pedig egy nagyon jó, halk szerkezet, széles fogaskerékkel a zárbetéten, apró fogakkal ellátva. Speciális átmérőjű és fogszámú fogaskereket szerelünk rá, 19/21-es méretben. RB LOCXIS és RB Keylocx zárbetéteket szerelünk be a csere során, melyek kulcsai másolásvédettek, a zárak minősége jó, Mabisz minősítésük magas. Magzett hevederzárbetét cseréje Budapesten 34.000 Ft-tól elérhető, jó minőségű izraeli zárakkal.

Vízszintes-, félkaros-, függőleges hevederzárban betét csere
Vízszintes-, félkaros-, függőleges hevederzárban betét csere