KARÁCSONYI AKCIÓ december 31-ig!

MABISZ minősítésű hevederzár szerelés, fehér és barna színben, Budapesten kiszállási díj nélkül, nettó 35.000 Ft! Garanciával! Hétvégén is!

A részletekért kattintson ide!

Hevederzár szerelése bejárati ajtóra fehér és barna színben

Egy hevederzár kiválasztásánál több tényezőt kell szem előtt tartani, mégpedig az ajtólap szélességét, az ajtó vastagságát, továbbá az ajtótokra rögzítendő konzolok, fülek rögzítésének, illetve a falba történő záródásnak a lehetőségét.

Az általunk szerelt hevederzárak kétfajta, fehér és barna színben rendelhetők. A hevederzár szerelés telefonon történő egyeztetés után történik.

A hevederzár felszerelésének folyamata

Először, nagyjából az ajtó közepére, egy körkivágó segítségével egy lyukat fúrunk, amelyen keresztül a hevederzár törésvédelemmel ellátott cilinder csőrét helyezzük be. Majd egy vízmérték segítségével beállítjuk vízszintesen, ezután négy darab vastagabb facsavarral az ajtóhoz rögzítjük. Üreges ajtóknál, valamint kifelé nyíló ajtóknál átmenő kapupánt csavarral rögzítjük a hevederzárat az ajtólaphoz.

A hevederzárból jobb- és baloldalon kijövő acéltüskék helyét befúrjuk a falba, vagy ha jó az ajtókeret, kengyellel oldjuk meg a felszerelést. A kengyelek, ellendarabok felszerelésének a legfontosabb a szerepe, mert, ha pajszerrel megfeszítjük kívülről az ajtót, akkor azoknak ellent kell állni a feszítésnek. Jó erős csavarokkal, dűblekkel kell rögzíteni mindig az ellendarabokat, nehogy azok kiszakadjanak a helyükről.

MABISZ minősítésű, BARLOCK hevederzár szerelés Budapest

Cégünk, főként egy magyar zárgyártó cég által gyártott, erős és nagyon masszív hevederzárat szerel, mely MABISZ minősítéssel rendelkezik. Ez a BARLOCK hevederzár. Ez a zárgyártó gyártja az Elzettnek a zárszerkezeteket is. Gondolom, mindenki ismeri az Elzettet, nem is kell többet róla mondani.

Minden típusú ajtóra megpróbálunk megoldást kínálni, a befeszítés ellen, amiben nagyon sok segítséget kaptunk partnerünktől, a magyar zárgyártó cégtől. Így tudunk ajánlani vízszintes hagyományos és egykaros hevederzárakat, vastag és vékony ajtóra egyaránt, kétfajta színben.

Ha esetleg ez sem elég, akkor a kétszárnyú ajtóknál, olasz pumpás rendszerű hevederzárat szoktunk még ajánlani, ami lehet Potent vagy Mottura. Ezek működéséről, biztonságáról és árairól telefonon tájékozódhat.

Az előbbiekben említett magyar hevederzár három kulcsos, profi zárbetéttel van ellátva, és egy másolásvédő kártya védi az ügyfél biztonságát. Cégünk ezt a hevederzárat, Budapest területén, 60.000 forint költségért szereli fel az Ön ajtajára. Ez az ár tartalmazza a hevederzárat a kiválasztott színben, amit raktárkészletről biztosítunk. Tartalmazza továbbá, a benne lévő zárbetétet, a kulcsokat és az összes hozzá tartozó rögzítési elemeket, illetve cégünk munkadíját.

Ezeket a hevederzárakat hétfőtől péntekig, azaz munkanapokon, reggel 8 és este 20 óra között szereljük fel Önnek, munkánk mennyisége függvényében.

Nagy segítség, ha az ügyfél információt tud nekünk adni az ajtó vastagságáról, szélességéről, valamint a színéről, de egy e-mailben vagy telefonban becsatolt képnek még jobban tudunk örülni.

Azért is preferáljuk a BARLOCK hevederzárat, és azért ezt szereljük, mert szerintünk Magyarországon ez a biztosítók által is elfogadott, legmasszívabb és legbiztonságosabb hevederzár. Semmilyen más zárszervizes cég nem szerel hevederzárat felsőkategóriás zárbetéttel! Ezen keresztül még nem történt sikeres betörés!

Bármilyen hevederzár szereléssel kapcsolatos ügyben kereshet minket. Nem feltétlen kell megrendelni egy munkát, akár telefonon is segítséget, tájékoztatást adunk vagy szakmai tanácsokat tudunk biztosítani az Ön számára. Az elmúlt évek során nem egyszer előfordult, hogy telefonon keresztül segítettünk ügyfeleinknek, amely bizalmat és később megrendelést eredményezett.

Hevederzár szereléssel kapcsolatban és az árak felől egyeztessen kollégánkkal, hogy a helyszínen semmilyen félreértés ne merülhessen fel!

Hevederzár szereléssel kapcsolatban hívjon minket hétköznap, 8 és 20 óra között, a 06-70-770-2942 mobilszámon!

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár