KARÁCSONYI AKCIÓ december 31-ig!

MABISZ minősítésű hevederzár szerelés, fehér és barna színben, Budapesten kiszállási díj nélkül, nettó 35.000 Ft! Garanciával! Hétvégén is!

A részletekért kattintson ide!

Másod-hevederzár szerelése bejárati ajtóra

Egy jó zár kiválasztásánál több tényezőt kell szem előtt tartani, mégpedig az ajtólap szélességét, az ajtó vastagságát, továbbá az ajtótokra rögzítendő konzolok, fülek rögzítésének, illetve a falba történő záródásnak a lehetőségét.

Az általunk szerelt másodzárat barna színben tudja megrendelni. A másodzár szerelése telefonon történő megrendelés után történik, hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 70 770 2942

A rászegző hevederzár felszerelésének folyamata

Először az ajtó szélére egy körkivágó segítségével egy lyukat fúrunk, amelyen keresztül a rászegzőzár törésvédelemmel ellátott cilinder csőrét helyezzük be. Majd egy vízmérték segítségével beállítjuk vízszintesen, ezután négy darab vastagabb facsavarral az ajtóhoz rögzítjük. Üreges ajtóknál, valamint kifelé nyíló ajtóknál átmenő kapupánt csavarral rögzítjük a Potent zárat az ajtólaphoz.

A másodzár jobb vagy bal oldalából kijövő acélnyelv fogadóját befúrjuk a falba, vagy ha jó az ajtókeret, kengyellel oldjuk meg a felszerelést. A kengyelek, ellendarabok felszerelésének a legfontosabb a szerepe, mert, ha pajszerrel megfeszítjük kívülről az ajtót, akkor azoknak ellent kell állni a feszítésnek. Jó erős csavarokkal, dűblekkel kell rögzíteni mindig az ellendarabokat, nehogy azok kiszakadjanak a helyükről.

Potent hevederzár szerelés Budapest

Cégünk, főként egy olasz zárgyártó cég által gyártott, erős és nagyon masszív másodzárat szerel, mely Európa szerte nagy népszerűségnek örvend. Ez a Potent rászegzőzár.

Minden típusú ajtóra megpróbálunk megoldást kínálni, a befeszítés ellen, amiben nagyon sok segítséget kaptunk partnerünktől, a Potent zárgyártó cégtől.

Ha esetleg ez sem elég, akkor függőleges, heveder-rendszerű zárat tudunk még telepíteni, a szintén olasz, Iseo gyártmánnyal.

Az előbbiekben említett olasz rászegző zár 3 kulcsos, profi kivitelezésű, kulcsai speciálisak, egyediek. Cégünk ezt a zárat, Budapest területén, 58.000 forint költségért szereli fel az Ön ajtajára. Ez az ár tartalmazza a rászegzőzárat barna színben, amit raktárkészletről biztosítunk. Tartalmazza továbbá a zárhoz tartozó kulcsokat és az összes hozzá tartozó rögzítési elemeket, illetve cégünk munkadíját.

Másodzár szerelési időpontok munkanapokon

Ezeket a másod-hevederzárakat hétfőtől péntekig, azaz munkanapokon, reggel 8 és este 20 óra között szereljük fel Önnek, munkánk mennyisége függvényében.

Nagy segítség, ha az ügyfél információt tud nekünk adni az ajtó vastagságáról, szélességéről, de egy e-mailben vagy telefonban becsatolt képnek még jobban tudunk örülni.

Azért is preferáljuk a Potent másodzárat, és azért ezt szereljük, mert szerintünk Magyarországon ez a biztosítók által is elfogadott, legmasszívabb és legbiztonságosabb betörés elleni védőeszköz. Ezen keresztül még nem történt sikeres betörés!

Bármilyen Potent szereléssel kapcsolatos ügyben kereshet minket. Nem feltétlen kell megrendelni egy munkát, akár telefonon is segítséget, tájékoztatást adunk vagy szakmai tanácsokat tudunk biztosítani az Ön számára. Az elmúlt évek során nem egyszer előfordult, hogy telefonon keresztül segítettünk ügyfeleinknek, amely bizalmat és később megrendelést eredményezett.

Potent hevederzár szereléssel kapcsolatban és az árak felől egyeztessen kollégánkkal, hogy a helyszínen semmilyen félreértés ne merülhessen fel!

Hívjon minket hétköznap, 8 és 20 óra között, a 06-70-770-2942 mobilszámon!