Másodhevederzár szerelés ajtóra

A másodhevederzár olyan biztonsági funkciót lát el az ajtó védelmében, hogy az ajtó kitámasztásával megakadályozza a befeszítést, ha rongálással (ajtó-befeszítéssel) akarnának a lakásba bejutni. Nagyon sok különböző fajta biztonsági ajtó létezik hazánkban, pl. kínai, műanyag, fa, de amelyik megfelelő védelmet képes biztosítani az az acélajtó, ami kb. 250-300 ezer forintba kerül beszereléssel együtt. Ellenben egy jó minőségű, MABISZ minősítéssel rendelkező másodhevederzár már 58.000 forinttól elérhető.

Mi olcsó másodzárat nem szerelünk, kizárólag jó minőségű és magas biztonsági fokozatú zárat és kulcsokat, melyekre lehet garanciát biztosítani az ügyfél számára!

A vízszintes hevederzár a legelterjedtebb hazánkban. A hevederzár-test jobb és bal oldalán rudak záródnak bele a tokba, falba, kengyelbe. A hevederzár színe lehet fehér vagy barna. Mi ilyet már nem szerelünk, csak a régi helyére, ha magát a szerkezetet cserélni kell. A másodzár praktikusabb, biztonságosabb, könnyebb a szerelése, karbantartást és utánaállítást nem igényel, mint a hevederzár.

A másodzárhoz 3 db gyári kulcs tartozik, amennyiben ez nem elég, az ügyfélnek kell gondoskodni a további kulcsmásolásról. Cégünk kulcsmásolást nem végez, zárszerviz vagyunk.

Budapesten kiszállási díj nélkül vállalunk Potent hevederzár szerelést, amennyiben megrendeli tőlünk a munkát, garanciával, jó áron!

Félkaros hevederzár szerelés egyszárnyú ajtókra

A félkaros hevederzár esetében, az ajtólap belső felére felszerelt zártest egyik oldalán jön csak ki rudazat, amit a falba fúrunk, vagy helyhiány esetén, az ajtótokra acélkengyellel, erős csavarokkal rögzítünk. Ez kellő biztonságot nyújt az ajtó védelmére.

A félkaros hevederzár komplett szerelési költsége Budapesten 58.000 Ft-ért már elérhető. Ennél olcsóbban mi hevederzárat nem szerelünk. A hevederzár lelke a jó zár és a különleges kulcs, amin mi nem spórolunk!

A félkaros Potent hevederzár felszerelése zárszerelő szakember tudását igényli. Alkalmazzuk kétszárnyú ajtóknál, illetve fa-, fém-, műanyag- vagy bármilyen más bejárati ajtó esetében szintúgy. A zár kellően véd fúrás-, törés- és befeszítés ellen.

Potent hevederzár szerelés HiSec vagy Secdoors kínai ajtóra

Fentebb már beszéltünk a biztonsági ajtókról, hogy egy valódi biztonsági ajtó kb. 300 ezer forintnál kezdődik és MABISZ tanúsítvánnyal van ellátva. A kínai HiSec ajtó is rendelkezik MABISZ minősítéssel, csak alacsony besorolással, amit akár egy kertkapu is megkaphatna.

Ha már ilyen ajtaja van, akkor cseréltesse le a benne lévő kínai zárbetétet magas minőségű izraeli Keylocx vagy LOCXIS zárbetétre, vagy magas biztonságú, jó minőségű Potent másodzárat szereltessen a betörés megelőzésére!

A kínai HiSec ajtókra a barna színű Potent félkaros hevederzárakat szoktunk javasolni felszerelésre a biztonság elérése érdekében. Így már nyugodtabb lehet az ember a biztonsága felől.

Ezekre az ajtókra is ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkező Potent másodzárat szereljük, mint a fa- vagy műanyag ajtókra, csak itt a rögzítést a kínai ajtó vékony lemezszerkezete miatt másképpen oldjuk meg.

A kínai ajtókra a Potent szerelést, Budapest területén kompletten, szereléssel együtt, 58.000 Ft-ért tudjuk vállalni. Olcsó hevederzárak szerelésével nem foglalkozunk! További részletekért hívja ügyfélszolgálatunkat!

Potent hevederzár szerelés műanyag ajtóra Budapesten

A másik népszerű és eléggé elterjedt bejárati ajtó a műanyag ajtó. Ennek is több változata van, egyszárnyú, kétszárnyú, üveges, kazettás, fehér, barna, kulcsvezérlésű vagy kilincs emelésű.

A legtöbb műanyag ajtó több ponton záródik, és valamilyen tüskét vagy csapot mozgat, de azt sokan nem tudják, hogy a műanyag ajtó a rugalmassága miatt könnyen befeszíthető. Ezért is ajánljuk egyre több budapesti ügyfél számára, hogy hevederzár szereléssel erősítse meg a műanyag bejárati ajtaját. A vízszintes Potent hevederzárakat 5, 6, 7 és 8 cm-es ajtóméretig, barna színben kínáljuk, precíz, garanciális felszereléssel.

A műanyag ajtóra felszerelt másodzárak erősen védik az ajtót és gátolják pl. a pajszeros befeszítési eljárást.

Szereltessen Potent hevederzárat a műanyag ajtóra velünk, mivel kizárólag jó minőségű terméket forgalmazunk! Így nem kell aggódnia, hogy befeszítik a műanyag bejárati ajtót és feldúlják otthonát!

Hívjon most, a biztonsága érdekében!

06-70-770-2942