Hevederzár nyitás kopás és zár meghibásodásából

A hevederzár szakszerű nyitását bízza mindig szakemberre! Könnyen elképzelhető, hogy egy egyszerű, beletört kulcs komolyabb galibát is képes okozni. Hevederzár nyitás ügyében célszerű megkeresni cégünket, ha pl. a kulcs csak forog körbe és nem hajtja a zárszerkezetet, ha esetleg egy rosszakaró személy valami idegen anyagot juttatott a zárbetétbe (pl. ragasztó, gyufaszál, drót, szög, gemkapocs), kulcselvesztés esetén (ha ellopták a táskát, feltörték az autót, elhagyta a kulcs-csomót), illetve betörési kísérlet vagy rongálás esetén.

Rövid időn belüli hevederzár nyitást vállalunk Budapesten, viszonylag gyors kiszállással! Pest megyében előre egyeztetett időpontban tudunk hevederzár nyitást vállalni!

Cégünk szervizautói teljes körűen felszereltek, kollégáink szaktudása kiemelkedő! Hívjon minket! Nálunk nincs felár, próbálunk jó árakkal dolgozunk! Hevederzár nyitás Budapest területén, 20.000 Ft, munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között!

Telefonszám: 06-70-770-2942

Szakszerű hevederzár nyitás, budapesti gyorsszerviz

Érdemes akkor is hívni minket, ha valaki rosszul van a lakásban és belülről benne hagyta a kulcsot, vagy a zárbetét elhasználódott, meghibásodott és nem nyílik a hevederzár.

Azért célszerű ezeket a műveleteket cégünk szakembereire bízni, mert zárszakértő kollégánk a helyszínen meg tudja mondani, hogy hogyan és hol kell megfúrni a zárbetétet az ajtó kinyitásához.

Természetesen, ilyenkor a fúrás, roncsolást okoz a zárbetéten, így ezután a művelet után a zárbetét cseréje szükségessé válik. Az ajtón, ajtóban azonban nem esik kár.

Minden eljárásnál tájékoztatjuk az ügyfelet a lehetőségeiről és a várható költségekről, már a telefonos egyeztetés alkalmával.

Az alábbi hevederzár típusok nyitását vállaljuk:

 • BARLOCK
 • Biztibuk
 • Magzet
 • Miskolci
 • Prezidium
 • Turiss – Iseo
 • Viro
 • Abus
 • Ajtómentő
 • és egyéb más kisipari hevederzárak
 • valamint vízszintes, függőleges, egy- és kétszárnyú, keresztirányú típusok.

A hevederzár nyitás költsége budapesti kiszállással

Azért válasszon minket, mert rejtett költségek nélkül dolgozunk! A hevederzár nyitás mindenkori költsége cégünknél 20.000 Ft. Ez tartalmazza a helyszíni munkavégzést Budapest összes kerületében egy órán keresztül, valamint tartalmazza a kiszállást. A nyitásról a helyszínen készpénzfizetési számlát állítunk ki minden megrendelőnek. Átutalással történő fizetést nem fogadunk el.

Cégünk bármilyen hevederzár nyitással, hevederzár cserével, hevederzár javítással, hevederzár szervizzel kapcsolatban készséggel áll az Önök szolgálatára! Forduljon hozzánk bizalommal!

Hevederzár nyitással kapcsolatban és az árak felől egyeztessen kollégánkkal, hogy a helyszínen semmilyen félreértés ne merülhessen fel! Hevederzár nyitás, csere, illetve hevederzár szerelés ügyében hívjon minket!

06-70-770-2942