Potent hevederzár szerelés HiSec és Secdoors kínai ajtóra

Magyarországon, főként Budapesten nagyon sok kínai ajtót szereltek be. A működésükkel még nem is lenne olyan nagy probléma, de a bennük lévő zárbetét akár egy percen belül is kinyitható roncsolásmentesen. Talán még azt is mondhatnánk, hogy elég könnyű ezeket az ajtókat befeszíteni.

Cégünk a hevederzár felszerelési stratégiát dolgozta ki a kínai bejárati ajtókra, lemez-ajtókra, HiSec, Secdoors ajtókra, vagy, ahogy a megrendelő is szokta mondani, a világító-kilincses ajtókra, illetve a barkács-áruházakban vásárolt „biztonsági” ajtókra a védelem céljából. Ez a védelem elsősorban a befeszítés ellen hatásos, de a prémiumkategóriás zárbetétnek köszönhetően, a hevederzár az ajtó elsődleges zárja is lehet.

Megjegyzés: A kínai bejárati ajtók sokszor úgy vannak beépítve, hogy nem lehet rájuk felszerelni hevederzárat, ilyenkor jön szóba a zárbetét csere. Hogy mit lehet tenni a kínai ajtón a biztonság növelése érdekében, fotózza le az alsó belső oldalát, hogy lássuk hevederzár lesz-e a végső megoldás, vagy zárbetét csere. A Potent másodzár felszerelésénél kizárólag a zár részénél lévő falszakasz a mérvadó, hiszen abba fogjuk belefúrni a zárnyelvet.

A felszerelt hevederzár előnye a bejárati ajtón

A hevederzár jellemzője, hogy az ajtó befelé nyílásakor, a falba ütköző, vagy pedig saját acélkengyelébe záródóhasábnyelv akadályozza meg az erőszakos nyitást, így 100 százalékosan biztonságos.

Mivel a Potent zárszerkezet olyan zárcsapokkal van ellátva, amely törés-, fúrás- és finomnyitás ellen is védett, így a kínai ajtókban lévő zárbetéteket messze felülmúlja, mind minőség, mind biztonság szempontjából és magát az ajtót is védi a befeszítéses nyitás ellen.

A kínai HiSec és Secdoors bejárati ajtók a legtöbbször barna, de néha fehér színekben is kerültek beszerelésre. A Potent másodhevederzárakat rövid határidővel vállaljuk felszerelni, munkanapokon, barna színben.

Egy kínai ajtóba egy komolyabb zárbetét csere 46 ezer forinttól elérhető, a Potent hevederzár szerelés pedig 58.000 Ft-tól már megrendelhető. Érdemes felszereltetni az otthona biztonsága érdekében ezt a Potent másod-hevederzárat, amely maximális védelmet nyújt.

Nem minden kínai ajtóra lehet azonban felszerelni a hevederzárat, így egy képet szoktunk kérni az ajtóról belülről, hogy megnézhessük, biztosan felszerelhető-e a hevederzár.

További részletekért mindenképpen hívja ügyfélszolgálatunkat!

potent másodzárak, másodzárak,másodzár szerelés, poten másodzár

HiSec ajtóra hevederzár szerelés Budapesten, kiszállással

A HiSec biztonsági ajtó szintén Kínában készül, de ez már nem az olcsóbb, vékony szerkezetes változat, hanem két fokkal jobb minőség. Ezeken már két különálló zárszerkezet biztosítja a záródást. Ha esetleg nem akar benne zárbetétet cserélni, akkor a Potent rászegzőzár 100 százalékos biztonságot tud nyújtani az ajtó védelmére, mind befeszítés, mind feltörés és manipulációs nyitás ellen.

A Potent hevederzár prémium, csúcskategóriás zárcsapokkal van felszerelve, amely törésvédelemmel, fúrásvédelemmel, zárfésülés elleni védelemmel rendelkezik. Ezt a szerkezetet semmilyen manipulációs eljárással nem lehet kinyitni! Kulcsai egyediek, különlegesek.

A HiSec ajtónál ugyanazt a szerelési eljárást követjük, mint a sima kínai ajtónál, tehát a saját gyári csavarjaival rögzítjük a szerkezetet, igény esetén pedig átmenő kapupánt csavarral.

A HiSec kínai bejárati ajtóra barna színű hevederzárat telepítünk. A hevederzár szerelés előtt mindig kérünk egy fényképet az ügyféltől, csak utána beszéljük meg a hevederzár szerelés további részleteit. Sajnos nem minden HiSec ajtóra lehet a hevederzárat felszerelni. Ilyen például, amikor az ajtólap síkja beljebb van, mint az ajtótok. Ebben az esetben nem tudjuk vállalni a hevederzár felszerelését, mert annak a rögzítése nem lenne tökéletesen megfelelő. Az ilyen okok miatt és a további kellemetlenségek elkerülése végett van szükség a fotóra.

Fontos információ a kínai ajtóról

Sokan nem tudják, hogy milyen ajtójuk van, vagy milyen ajtót vettek, mert elkáprásztatta őket az olcsó ár, a beígért 18 pontos záródás és a világító kilincs. Ám arról már nem szól a fáma a reklámban, hogy ezek az ajtók Kínában készülnek, a zárbetét gyenge, és naponta kb. 150 ilyen ajtót törnek fel a betörők. Ha ennek utánaolvas, elkerülheti a betörést, hiszen mindez megakadályozható a Potent zárszerkezet felszerelésével.

Minden esetben érdemes előzetesen telefonon tájékozódni, ahol kollégánk készségesen tájékoztatja Önt a részletekről.

06-70-770-2942