Hevederzár szerelés HiSec és Secdoors kínai ajtóra

Magyarországon, főként Budapesten nagyon sok kínai ajtót szereltek be. A működésükkel még nem is lenne olyan nagy probléma, de a bennük lévő zárbetét akár egy percen belül is kinyitható roncsolásmentesen. Talán még azt is mondhatnánk, hogy elég könnyű ezt az ajtót befeszíteni.

Cégünk a hevederzár felszerelési stratégiát dolgozta ki a kínai bejárati ajtókra, lemez-ajtókra, HiSec, Secdoors ajtókra, vagy, ahogy a megrendelő is szokta mondani, a világító-kilincses ajtókra, illetve a barkács-áruházakban vásárolt „biztonsági” ajtókra a védelem céljából. Ez a védelem elsősorban a befeszítés ellen hatásos, de a prémiumkategóriás zárbetétnek köszönhetően, a hevederzár az ajtó elsődleges zárja is lehet.

A felszerelt hevederzár előnye a bejárati ajtón

A hevederzár jellemzője, hogy az ajtó befelé nyílásakor, a falba ütköző, vagy pedig saját acélkengyelébe záródó, 2-2 db, 10-12 cm hosszan kinyúló acéltüske akadályozza meg az erőszakos nyitást, így 100 százalékosan biztonságos.

Mivel a BARLOCK hevederzár törés-, fúrás- és finomnyitás elleni védelemmel van ellátva, így a kínai ajtókban lévő zárbetéteket messze felülmúlja, mind minőség, mind biztonság szempontjából.

A kínai ajtók barna és fehér színekben kerültek beszerelésre. A hevederzárakat raktárkészletről, akár aznapi vagy másnapi szereléssel tudjuk biztosítani, kétféle színben (fehér, barna).

A kínai HiSec és Secdoors bejárati ajtók általában barna és fehér színekben kerültek beszerelésre. A hevederzárakat rövid határidővel vállaljuk felszerelni, munkanapokon, kétféle színben (fehér, barna).

Egy kínai ajtóba egy komolyabb zárbetét csere 46 ezer forint értéket képvisel, a hevederzár szerelés pedig 60.000 Ft. Érdemes felszereltetni az otthona biztonsága érdekében egy MABISZ által bevizsgált hevederzárat, amely zárbetétje törés-, fúrás- és kulcsmásolás elleni védelemmel van ellátva.

Nem minden kínai ajtóra lehet azonban felszerelni a hevederzárat, így egy képet szoktunk kérni az ajtóról belülről, hogy megnézhessük, biztosan felszerelhető-e a hevederzár.

További részletekért mindenképpen hívja ügyfélszolgálatunkat!

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár

HiSec ajtóra hevederzár szerelés Budapesten, kiszállással

A HiSec biztonsági ajtó szintén Kínában készül, de ez már nem az olcsóbb, vékony szerkezetes változat, hanem két fokkal jobb minőség. Ezeken már két különálló zárszerkezet biztosítja a záródást. Ha esetleg nem akar benne zárbetétet cserélni, akkor egy megbízható hevederzár 100 százalékos biztonságot tud nyújtani az ajtó védelmére, mind befeszítés, mind feltörés, zárfésülés ellen. Persze utóbbiak ellen, csak a megfelelő zárbetéttel!

A BARLOCK hevederzár prémium, csúcskategóriás zárbetéttel van felszerelve, amely törésvédelemmel, fúrásvédelemmel, zárfésülés elleni védelemmel rendelkezik. Ezt a zárbetétet semmilyen manipulációs eljárással nem lehet kinyitni! A zárbetét továbbá egy másolásvédő plasztikkártyával is bír, így kulcsainak másolása csak ennek a jelenléte mellett oldható meg!

A HiSec ajtónál ugyanazt a szerelési eljárást követjük, mint a sima kínai ajtónál, tehát csakis átmenő kapupánt csavarral tudjuk megfelelően rögzíteni, mert a lemezszerkezetből egy idő után kirázódna az önmetsző csavar.

A HiSec kínai bejárati ajtóra barna vagy fehér színekből lehet hevederzárat választani. A hevederzár szerelés előtt mindig kérünk egy fényképet az ügyféltől, csak utána beszéljük meg a hevederzár szerelés további részleteit. Sajnos nem minden HiSec ajtóra lehet a hevederzárat felszerelni. Ilyen például, amikor az ajtólap síkja beljebb van, mint az ajtótok. Ebben az esetben nem tudjuk vállalni a hevederzár felszerelését, mert annak a rögzítése nem lenne tökéletesen megfelelő. Az ilyen okok miatt és a további kellemetlenségek elkerülése végett van szükség a fotóra.

Minden esetben érdemes előzetesen telefonon tájékozódni, ahol kollégánk készségesen tájékoztatja Önt a részletekről.

06-70-770-2942