Potent hevederzár szerelés műanyag ajtóra a biztonságért

A műanyag ajtó esztétikai és szigetelési szempontok alapján megfelelő választás. Ám a mai, kissé veszedelmes világban, mondhatnánk, nem valami biztonságos. A betörők szemszögéből nézve, ez egy olyan bejárati ajtó, amit szinte percek alatt feszítéssel ki lehet nyitni.

Hiába a többpontos, kilincsfelhúzós záródás, illetve a jó minőségű zárbetét az ajtóban, az ajtó műanyag összetételének köszönhetően rugalmas, ezért a feszítés alkalmazásával szinte kipattan a keretből. Budapesten és a peremkerületekben rengeteg ilyen ajtóval találkozunk, hiszen az építőiparban a közkedvelt, olcsó bejárati ajtók közé tartozik.

A leghatékonyabb, és esztétikailag is elfogadható megoldás, ajtó-megerősítés szempontjából, a Potent hevederzár felszereltetése. Beszélhetünk kazettás műanyag ajtóról, sima, vagy félköríves díszítésű, ablakos műanyag ajtóról, felhúzó kilincses- vagy kulcsvezérlésű műanyag ajtóról, szinte mindegyikre lehet hevederzárat telepíteni. A Potent hevederzárat nagyjából a kilincs fölé vagy alá szoktuk felszerelni.

A műanyag ajtókon a rászegző hevederzár azt a funkciót végzi, hogy ha kívülről elkezdik feszegetni, rugdosni az ajtót, akkor a hevederzárból kijövő acélhasáb a felszerelt konzolba, vagy fali szerelés esetén, a falba támaszkodik, így megakadályozza a befeszítést.

Az ajtón, több mint valószínű, hogy a rongálási nyomok látszani fognak, de ha a hevederzár jól fel van szerelve, akkor biztos, hogy nem fog kinyílni az ajtó.

A hagyományos, vízszintesen felszerelt, régi, nehézkes működésű hevederzárak már elavultak, a súlyuknál fogva húzzák az ajtót, hangosak és csúnyák is keresztben, ezért szerelünk mi mást. Újabbat, modernebben, könnyebbet, biztonságosabbat, amit nem kell állandóan utánaállítani, sem karbantartani. A képeket itt meg tudja tekinteni.

A betörés megelőzésére Potent hevederzár felszerelés

A műanyag ajtókra szerelt hevederzár külső zárrésze abszolút nehézkes hozzáférést biztosít az idegen behatolók számára. Mivel maga a pumpás zár-rész magas biztonsági fokozatú, finomnyitás-, törés-, fúrás ellen védve van, továbbá a zárat körülvevő acélház is megvédi azt mindenféle rongálástól, így elég masszív védelemben részesül a manipulációs nyitásokkal szemben.

A többi cég hevederzárjaival szemben, mi azért drágábbak vagyunk, viszont ezért az árért, mi nyújtunk is valamit. Mit is pontosan? A hevederzár alkalmas, hogy megvédje a műanyag ajtókat a befeszítéses betörések ellen. Új, modern szerkezet, karbantartást nem igényel, a könnyű műanyag ajtót nem állítja el, különböző méretben, különleges kulccsal, egy év jótállással.

A hevederzár szerelés megrendelése, időpontok

Amennyiben Ön biztonságban szeretné érezni magát, ne habozzon, hívja lenti telefonszámunkat! Akár egy munkanapon belül tudunk betörésbiztos zárat szerelni az ajtóra! Mi nem ígérgetünk, nekünk a zárak raktárkészleten vannak! Sajnos egyre több a sikeres betörés a műanyag ajtókon, mert nincs rajta más, csak a főzár, melyet a kilinccsel vagy kulccsal működtet az ügyfél.

Amennyiben több információra lenne szüksége a műanyag bejárati ajtóra történő hevederzár szerelésről, úgy vegye fel a kapcsolatot diszpécserszolgálatunkkal!

Hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között állunk rendelkezésére!

06-70-770-2942