Hevederzár szerelés Pest megyében, rövid határidővel

Pest megyében a Potent pumpás rendszerű hevederzárat telepítjük.

Budapesti munkáink mellett Pest megyei is kiterjesztettük zárszerelési szolgáltatásunkat, mivel a betörők egyre sűrűbben vándorolnak ki a fővárosból Pest megyébe, illetve a pest megyei beszerelt ajtókról sem mondhatni el az, hogy atombiztosak. Inkább az egyszerű jelzőt használnánk. A legtöbb ilyen ajtó sima, egyszerű, egyzáras kivitel, fa-, fém-, műanyag- vagy lemezajtó. Ahhoz, hogy tényleg visszatartsuk a betörőt, gondoskodnunk kell egy jó másodzár felszereléséről. Itt jövünk a képbe mi, mint pest megyei zárszerviz szolgáltató, az Olaszországban készült, szuperbiztonságos Potent hevederzárral.

A zárszerkezet úgy van megalkotva, hogy ellenáll a rongálásnak, fúrásnak, törésnek, továbbá a feszegetési eljárásoknak. Egyszóval alkalmas az ajtó védelmére.

Potent hevederzár szerelés Pest megyében, jó áron

A Potent hevederzárat vízszintes, egykaros változatban szereljük fel pest megyei ügyfeleinknek is, amely a leggyakoribb típus.

Pest megyei ügyfeleinknek azután tudunk árat mondani, miután kellő információhoz jutottunk, a típus-, méret-, kivitel- és ajtóvastagság tekintetében. Mindenféleképpen szükséges egy fotó az ajtó belső oldaláról, hogy kellően felkészültek legyünk a felfogatási pontokat illetően, valamint el tudjuk dönteni, hogy melyik változatú Potent hevederzár a legmegfelelőbb az Ön ajtajára.

Pest megyei ügyfeleinknek nem feltétlenül tudunk aznapi szerelést biztosítani, de mihamarabb, általában pár munkanapon belül megoldjuk mindenkinek a Potent hevederzár szerelést!

Szereltessen Ön is rászegző hevederzárat Pest megyében, törésvédett zárcsőrrel, amely semmilyen manipulációs vagy mechanikus nyitással nem nyitható! A termékre egy év garanciát és teljes körű zárszerviz szolgáltatást vállalunk! Higgye el, megéri!

Amennyiben Ön szeretne pest megyei ajtajára biztonságos zárat szereltetni, úgy forduljon hozzánk munkanapokon és a fent említett terméket már 58.000 Ft-ért elérheti szereléssel, garanciával együtt.

Pumpás rendszerű hevederzár/másodzár szerelés Pest megye

A pumpás, azaz homlokcsapos zár, vagy más néven rászegző zár, 100%-os biztonságot jelent. Gyakorlatilag elmondható, hogy feltörhetetlen. Csak igen komoly roncsolással nyitható az ajtó egy pumpás biztonsági másodzár felszerelése esetén.

A legelterjedtebb és legnépszerűbb pumpás zár Magyarországon az olasz Potent zár.

A pumpás zárak bármilyen ajtóra felszerelhetők, a hagyományos hevederzárakkal ellentétben és a biztonság tekintetében sem maradnak el mögöttük. Ugyanúgy beszorítják az ajtót az ajtótokba, és a legérzékenyebb pontnál, a nyitási oldal felől védik az ajtót a vastag, egybefüggő acélnyelvükkel.

Pest megyei ügyfeleinknek vízszintes egyirányú pumpás hevederzárat tudunk felszerelni, 5 - 8 cm-es ajtóvastagságokra, raktárkészletről, a legjobb áron!

Kérjük pest megyei ügyfeleinket, hogy fotózzák le az ajtót belülről, mi megnézzük, és szakmai szempontból elmondjuk, hogy mit találunk a legbiztonságosabb megoldásnak az Ön érdekében!

potent másodzárak, másodzárak,másodzár szerelés, poten másodzár

Hevederzár szerelés Szentendrén bejárati ajtóra

Sajnos nem csak Budapesten, de országszerte gyakoriak a betörések. Leginkább a gyengébb ajtók esnek áldozatul a behatolásoknak, melyeket vagy befeszítéssel, vagy gyors zártörésekkel, zármanipulációs nyitásokkal hajtanak végre. A fő szempont a gyorsaság és a zaj mellőzése.

Egy műanyag-, egy régi fa-, esetleg egy vékonyabb változatú kínai bejárati ajtó nagyon könnyen áldozatul eshet a befeszítéssel történő nyitásnak. Csak egy hangosabb kattanás, és mire bárki is ocsúdna, hogy mi volt ez a zaj, a lakásajtó már nyitva is van. Pár másodperc, ennyi az egész.

Szentendre, amely nagyon közel van a III. kerülethez, csak egy ugrás Budapestről. Rengeteg zárszervizes munkát vállalunk Szentendrén általában. Sajnos a népszerű és olcsó bejárati ajtó dömpingnek Szentendre is áldozatul esett.

A jó hír, hogy a szentendrei lakosoknak is budapesti áron tudjuk kínálni a hevederzár szerelést. Az ajtó befeszítése ellen nagyszerű és olcsó megoldás egy jó minőségű másodhevederzár felszereltetése. Ha már beleestek az olcsó bejárati ajtó csapdájába, akkor az olcsó hevederzáréba ne essenek bele, mert ezzel szintúgy nem lesznek kint a vízből.

Cégünk masszív és minőségi Potent hevederzárat szerel fel ügyfeleinek Szentendrén, rendkívül kedvező áron! Prémiumkategóriás, fúrás-, törés-, és finomnyitás ellen védett zárcsőrrel, normál ajtóvastagság esetén (4cm-től 8 cm-ig) 58.000 Ft költségért! Ebben az árban az összes költség benne foglaltatik, azaz a Potent zár és a szerelési díj. Külön kiszállási díjat Szentendrére nem számolunk fel! A részletekről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, hétköznapokon, reggel 8 és este 20 óra között!

Betörésbiztos hevederzár szerelés, kiszállással

Szentendrei ügyfeleinknek nem számolunk fel sem kiszállási díjat, sem extra munkadíjat. Budapesti árakon dolgozunk Szentendrén is, számlával, teljes körű garanciával!

Íme a fő okok, amelyek miatt érdemes minket választania:

 • Budapesti árak Szentendrén is, extra felár és költség nélkül
 • Profi hevederzár, profi zárbelsővel
 • Egyedi kialakítású, 3 darabos kulcsgarnitúra
 • Rövid szerelési határidő
 • Minden elvégzett munkáról számlát adunk és garanciát vállalunk rá

Mi mindig azt mondjuk, hogy érdemes a megelőzésben gondolkodni! A gyenge bejárati ajtókat meg kell erősíteni otthona és családja biztonságának védelme érdekében. Inkább előre gondolkodjon, mint utólag siránkozzon!

Válassza népszerű Potent hevederzár szerelés szolgáltatásunkat, és nem lesz gondja a jövőjére!

Hevederzár szerelés Szentendrén, budapesti egységárakkal a Zár Zorro Kft-től!

potent másodzárak, másodzárak,másodzár szerelés, poten másodzár

Hevederzár felszerelése Dunakeszin

Az elmúlt évek során szerzett rengeteg tapasztalatunk azt mutatja, hogy nemcsak Budapesten, hanem a környező településeken is nagy igény mutatkozik a biztonságra. Számtalan trendi lakópark található Budapest határain kívül is, ahol kisgyermekes családok, nyugdíjasok vagy fiatal- és középkorú párok élnek, nem túlságosan biztonságosnak mondható ajtók mögött. Az egyik ilyen város Dunakeszi. Mivel a lakásbetörések nagy százaléka befeszítéses módszerrel történik (főként fa, műanyag és kínai ajtók esetében), így az elsődleges és egyben hatékony védelem egy hevederzár felszerelése az adott bejárati ajtóra. Dunakeszi lakóparkjaiban pedig rengeteg kínai, HiSec és még több műanyag ajtóval találkozhatunk.

Az erre irányuló nagyszámú igénynek eleget téve, cégünk Dunakeszin is vállal Potent hevederzár szerelést, rövid határidővel, prémium minőségben.

Mennyibe kerül a Potent hevederzár szerelése Dunakeszin?

Mivel nagyon jó minőségű hevederzárról beszélünk, így már maga a szerkezet is eladja saját magát, mind kinézetét, mind a masszívvitását illetően. A Potent szerelés ára Dunakeszin 58.000 forintba kerül szereléssel együtt, prémium kategóriás zárszerkezettel, garanciával, kiszállási díj nélkül.

Részletesebb felvilágosítást a hevederzár szereléssel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkon kaphatnak. Mi minden ajtóra találunk megfelelő megoldást!

Milyen időpontban vállalunk hevederzár szerelést?

Cégünk alapvetően Budapesten vállal munkákat, de a piacon jelenlévő konkurenciával csak úgy tudjuk tartani a versenyt, ha terjeszkedünk, és pest megyei ügyfeleinknek, a dunakeszieknek is a szolgálatára állunk. Viszonylag rugalmas megoldásokat tudunk kínálni minden ügyfelünk számára a hevederzár szerelés kapcsán. Természetesen szem előtt kell tartani azt is, hogy míg Budapest területén a hevederzár szereléssel kb. másfél óra alatt végzünk, ugyanez pl. Csomádon, kiszállással és szereléssel együtt akár 3-4 órát is igénybe vehet.

Sietni, kapkodni nem szeretünk, mert az a minőség rovására megy, ezért megpróbáljuk az ügyféllel közösen egyeztetni azt az időpontot, amely mindkettőnk számára megfelelő. Potent hevederzár szerelést kizárólag munkanapokon végzünk, azaz hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között!

Megrendelés esetén mindenféleképpen fényképet kérünk az ajtóról

A többéves szakmai tapasztalatunknak, valamint az előrehaladott technológiának köszönhetően, teljesen egyedi módszert találtunk ki a fővárosi és a dunakeszi rászegző hevederzár szerelés tekintetében. Ennek alapján időt, energiát és pénzt spórolunk mind magunknak, mind az ügyfelek számára. A telefonos beszélgetés alkalmával, diszpécser kollégánk az alapvető kérdések megválaszolása után, egy-két darab éles képet kér a megrendelőtől az ajtóról belülről, kb. 2 m távolságról.

A fotó alapján a szervizvezető kolléga a sokéves szakmai tapasztalata alapján eldönti, megállapítja, hogy milyen erősségű pumpás hevederzárra van szükség. Ilyenkor kerül pontosításra a kiajánlott hevederzár szerelés ára is, de az 58.000 Ft-ba általában minden esetben beleférünk.

Általában az esetek 95 százalékában tudjuk tartani azt az árat, ami a diszpécser kollégával az előzetes telefonbeszélgetés alapján kiajánlásra került. A fennmaradó 5 százalékban az ár egy kicsit emelkedhet, ugyanis ebben az esetben a gyári fogadókat nem lehet erősen rögzíteni, így egyedi fogadók alkalmazására van szükség. Szintén előfordulhat, hogy az ajtó úgy van berakva, hogy egyáltalán nem lehet rá telepíteni hevederzárat, vagy az már olyan extra költségekkel járna, amit az ügyfél már nem rendelne meg. Természetesen azt is megértjük, ha valaki nem tud fényképet küldeni nekünk, mert esetleg nem jártas ebben, vagy nincs megfelelő eszköze. Ilyenkor a helyszínen a kolléga valamilyen megoldást fog eszközölni.

potent másodzárak, másodzárak,másodzár szerelés, poten másodzár

Biztonságos hevederzár szerelés Pomáz

Homlokcsapos hevederzár szerelés szolgáltatást vállalunk Pomázon, műanyag-, fém-, fa-, kínai-, tároló- és garázsajtók esetében. Pomáz Pest megyében található, Békásmegyer és Szentendre között. Főként kertes házak alkotják a város javarészét, de emeletes és sorházakban is szereltünk már minőségi hevederzárakat.

Pomázon külön kiszállási díjakat nem számolunk fel a hevederzár szerelésre, ugyanazokon az áron és feltételekkel tudjuk a szolgáltatást nyújtani, mint Budapest kerületeiben.

E-mailben, Viberen, WhatsAppon, vagy MMS-ben egy- vagy több éles fotót kérünk pomázi ügyfeleinktől az ajtóról belülről, hogy lássuk, milyen szerelési segédletek szükségesek a helyszíni Potent hevederzár szerelés elvégzéséhez. Illetve szükségünk van az ajtó vastagságára.

A mai, fejlett technológiák segítségével, már nem okozhat senkinek problémát annak az ajtónak a fotójának az elküldése számunkra, amelyre a hevederzár kerülne felszerelésre. Ha más nem, gyerek, unoka, szomszéd tud segíteni ebben. Ha mégsem megoldható a fotó küldése, akkor egy helyszíni felmérést szükséges végzünk Pomázon, aminek viszont van egy felmérési költsége.

Ejtsünk egy pár szót a felszerelendő hevederzárról, hogy mit is tud, mi ellen véd, mire is jó.

 1. Befeszítés ellen 100 százalékos védelmet nyújt, mivel az ajtólapra van felszerelve és a zárból egy tömör hasábnyelv tolódik ki, amely belezáródik a falba, vagy egy acélkengyelbe, falkialakítás függvényében, így az ajtó nem tud kinyílni.
 2. A Potent rászegző zár európai minősítéssel rendelkezik, Olaszországban kapta meg a TÜV és egyéb európai szintű bevizsgálásokat, mely Magyarországra is kiterjed.
 3. Az általunk telepített Potent hevederzár más, mint a hagyományos, elavult hevederzárak, magasabb biztonsági kategóriába sorolható, mivel teljesen más a felépítése, mint a régi hevederzárbetéteknek.
 4. Ha tőlünk rendlei meg a hevederzár szerelést Pomázra, akkor barna színben, vízszintes kivitelben, 58000 Ft-ért tudjuk ezt felszerelni.
 5. Raktárkészletről tudjuk prezentálni a zárszerkezetet, különböző kialakításban és méretben. A munka megrendelése esetén kiszállási díjat nem számolunk fel.
 6. A Potent hevederzárhoz egyedi kulcs tartozik, ami azt jelenti, hogy Budapesten egy-két helyen másolják a kulcsait, mivel nem tömegtermék, erre figyel az olasz gyártó is.

Ha Ön pomázi lakos és biztonságra vágyik, szereltessen velünk hevederzárat! Pár munkanapon belül megoldjuk a szerelést, így nem kell többet a betörők miatt aggódnia!

06-70-770-2942