Másodzár szerelés referenciák

A legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás a betörés ellen, egy jó minőségű, olasz másodzár szakszerű felszerelése. Mondhatnánk azt is, hogy majdnem minden ajtóra lehet Potent zárat szerelni, de persze itt is van pár kivétel.

Munkáink során szereltünk már fel panel ajtóra, kínai ajtóra, kazettás fa ajtóra, műanyag ajtóra, fehér/barna/zöld színű ajtóra, egy- és kétszárnyú ajtóra is biztonsági másodzárat, illetve a keskeny ajtótól, 4,5 cm-től kezdve, egészen a 8 cm vastag ajtóig bezárólag egyaránt.

Minden ajtón másképpen mutat egy rászegző zár felszerelve. Sajnos néhol a fényviszonyoknak köszönhetően nem túl éles a kép, de azért áttekinthető a galériában, hogyan is néznek ki ezek a zárszerkezetek felszerelve.

Azért is készítünk fotókat a zárakról, hogy mindenki lássa, el tudja képzelni, hogyan is mutat valójában az a zár, amit hirdetünk, mielőtt megrendelné.

A Potent másodzárakra egy év teljeskörű garanciát biztosítunk! Válassza a biztonságot, válassza a minőséget! Hívjon minket hétfőtől péntekig reggel 8 és este 20 óra között!

06-70-770-2942