Félkaros hevederzár felszerelése, betörés megelőzése

Mint a nevében is szerepel, ez egy félkaros kivitelű rászegzőzár. Tehát az ajtó egyik oldalán reteszel, itt biztosítja az ajtó védelmét a befeszítéses betöréssel szemben. Biztonság szempontjából ez ugyanúgy megfelelő, mint akár a hagyományos változat, sőt, még jobb is.

Felszerelés tekintetében, a Potent zárból kijövő acélhasáb-nyelvet vagy a falba fúrjuk be, kb. 3-4 cm mélyen, vagy pedig az acélkengyelt (U kengyelt) rögzítjük a fa- vagy fémtokra. Ha tömör a fatok, akkor állványcsavarral rögzítjük a kengyelt, ha pedig gyengébb, esetleg rozoga már a keret, akkor átmenő kapupánt csavarral védjük meg, és így 100 százalékosan tudunk védekezni a befeszítés ellen.

A félkaros hevederzárakat barna színben szereljük. A félkaros hevederzárat Budapest területén 58.000 Ft-ért telepítjük. Ebben az árban benne van minden, a munkadíjunk, a hevederzár és a kulcsok. A félkaros hevederzárak szerelését 1-2 munkanapon belül meg tudjuk oldani!

potent másodzárak, másodzárak,másodzár szerelés, poten másodzár

Potent barna hevederzár szerelés Budapesten

Egy pár szó a Potent hevederzárról.

Ez az olasz zárszerkezet egy kimagaslóan jó és biztonságos, 100 % védelmet nyújtó másodzár. Mi hevedernek hívjuk, mivel kitámasztja az ajtót a feszítés hatására, így nem tudnak bejutni ajtóbefeszítéssel az ingatlanba. Mindenki gondolkozzon el azon, hogy 58.000 Ft-ért egy olyan biztonságot adunk, amiért nem érdemes kockáztatni és arra hazaérkezni, hogy a lakás kipakolva, az ajtó felfeszegetve van, akár milliós kár okozásával. Hívjanak minket, ha részletesebben szeretnének tájékozódni a zárral, az árral kapcsolatban! Járjon Ön is inkább a betörő előtt és védje meg az ingatlanát, családját a Potent zárral!

A félkaros hevederzár felszerelése kb. 1,5 – 2 órát vesz igénybe. Vékony és vastag ajtóknál egyaránt tudjuk alkalmazni, hiszen 4 és 8 cm közötti ajtókra tudjuk telepíteni a zárcsőr tekintetében.

Amennyiben szeretne egy félkaros hevederzárat szereltetni az ajtajára, úgy kérünk Öntől egy fotót, kb. 2 méter távolságról, az ajtó belső feléről. Továbbá szükséges az ajtólap vastagságának a mérete is.

A félkaros hevederzár szerelést rövid határidővel tudjuk biztosítani, hívjon a részletek, ár és időpont miatt!

06-70-770-2942