Félkaros hevederzár felszerelése, betörés megelőzése

Mint a nevében is szerepel, ez egy félkaros kivitel. Tehát csak az ajtó egyik oldalán reteszel, itt biztosítja az ajtó védelmét a befeszítéses betöréssel szemben. Biztonság szempontjából ez ugyanúgy megfelelő, mint a hagyományos változat, csak vannak olyan ajtók, amelyre a vízszintes, kétirányú hevederzár nem szerelhető fel, bizonyos okokból. Ilyen például, amikor közel van az ajtó a falhoz, beljebb van az ajtókeret, vagy méret-szortimenten kívüli az ajtó mérete (pl. 1200mm). Ezekben az esetekben szoktuk alkalmazni a félkaros kivitelű hevederzárat.

Felszerelés tekintetében, a hevederzárból kijövő acéltüskéket, vagy a falba fúrjuk be, kb. 3-4 cm mélyen, vagy pedig az acélkengyelt (U kengyelt) rögzítjük a fa- vagy fémtokra. Ha tömör a fatok, akkor állványcsavarral rögzítjük a kengyelt, ha pedig gyengébb, esetleg rozoga már a keret, akkor átmenő kapupánt csavarral védjük meg, és így 100 százalékosan tudunk védekezni a befeszítés ellen.

A félkaros hevederzárakat főként fehér vagy barna színben szereljük. A félkaros hevederzárat Budapest területén, bruttó 60.000 Ft-ért telepítjük. Ebben az árban benne van minden, a munkadíjunk, a hevederzár, a védőkártyás zárbetét és a kulcsok. A félkaros hevederzárak szerelését 1-2 munkanapon belül meg tudjuk oldani

Mind a hevederzár, mind a zárbetét MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik. A hevederzár külső oldalát egy acél törésvédő csőr biztosítja, illetve egy forgógyűrű, ami a zárbetét elejét védi a rongálástól, fúrástól.

Fehér, barna hevederzár szerelés Budapesten

Egy pár szó a hevederzárról. A hevederzár egy alumíniumházas kivitel, ami nagyon erős szerkezetű. Felülete színterezett. A hevederzárba orsóshenger csúszik ki-be, melynek a végéhez, két, tömör acélnyelv van csatlakoztatva. Mint már említettük a hevederzár MABISZ minősítéssel van ellátva, tehát a biztosítók jóváhagytál/elfogadták.

A benne lévő zárbetét, egy izraeli gyártmány, az RB Keylocx fúrás-, finomnyitás- (fésülés), törés- és magkihúzás ellen védett zárcilinder. A zárbetét interaktív csaprendszerű. Másolásvédelemmel is rendelkezik, ami annyit jelent, hogy a kulcs a kártya felmutatása nélkül egyáltalán nem másolható, a kódkártya felmutatásával pedig, Budapesten csak egy helyen másolható a kulcsa.

A zárbetét közepére egy egyedi fogaskerék van felszerelve, amely nem egyezik meg a hazánkban jelenlévő hevederzárak fogaskerekeivel.

A félkaros hevederzár felszerelése kb. 1 – 1,5 órát vesz igénybe. Vékony és vastag ajtóknál egyaránt tudjuk alkalmazni, hiszen 4 és 7 cm között tudunk játszani a zárbetét és a zárcsőr hosszával.

Amennyiben szeretne egy félkaros hevederzárat szereltetni az ajtajára, úgy kérünk Öntől egy fotót, kb. 2 méter távolságról, az ajtó belső feléről. Továbbá szükséges az ajtólap vastagságának és a szélességének a mérete is.

A félkaros hevederzár szerelést rövid határidővel tudjuk biztosítani, hívjon a részletek, ár és időpont miatt!

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár