Pumpás, másodzárak szerelésének árai

A pumpás zár, más néven homlokcsapos zár, a legújabb zárfejlesztések egyike. Mondhatnánk azt is, hogy lehetetlen kinyitni őket. Léteznek egyszárnyú-, függőleges-, H alakú-, háromirányú-, kisebb- és nagyobb testű kivitelek. Cégünk ezekből az egyirányú változatokat szereli.

Vízszintes zárszerkezet esetében a Potent TN5, TN6, TN7 és TN8 változatokat szereljük, ajtóvastagság függvényében. Ennek költsége, szereléssel, számlával együtt, Budapesten területén 58.000 Ft.

Fenti típusokat raktárkészleten tartjuk, így munkánk függvényében akár aznapi szerelést is tudunk vállalni, de legkésőbb egy munkanapon belül, minden másodzár szerelési igényt kielégítünk!

Milyen ajtókra lehet felszerelni?

Szinte minden olyan bejárati ajtóra fel lehet szerelni, ami 4 és 8 cm között van. Egyszárnyú-, kétszárnyú-, fa-, fém-, műanyag-, olasz-, izraeli-, török bejárati ajtókra egyaránt. Mivel külön felmérést nem végzünk, ezért emailben kérünk fényképet az ajtó belső feléről, csak akkor tudjuk pontosan megmondani, hogy felszerelhető-e a zár valójában.

A felszerelés igazából a fal kialakításának a függvénye, hiszen ha nincs elég falvastagság (hús), akkor nem tud hová bezáródni a stabil nyelv, ami védi az ajtót a befeszítés ellen.

Hogyan történik a megrendelés?

Weboldalunkon az ügyfél mindent megtalál a szerelés árainkról, lásd fentebb. Referencia fényképeink között is böngészhet. A zárszerelés megrendelése telefonon történik, itt egyeztetünk időpontot és a helyszíni szerelés pontos címét.

Garanciális feltételeink

Zárszerviz vállalkozásainknál az erős, masszív másodzár felszerelése egy év teljeskörű garanciát von maga után. Minden esetben mi visszük a helyszínre a zárat és az ügyfél előtt bontjuk ki a kulcsokat. A számla maga a garancialevél is.

A garancia a rendeltetésszerű használatra vonatkozik, a kulcsok normál használatára, a zár normális működtetésére.

Megjegyzés: több ezer ilyen zár kerül már felszerelésre és nincs velük garanciális probléma!

Hevederzár kontra másodzár ára

Hevederzárat már sokan szerelnek 20-25 ezer forintért, ami kb. ennyit is ér, azaz semmit. Mi ilyennel nem foglalkozunk. Egy jó zárbetét, egy jó hevederzár 50-60 ezer forintnál kezdődik, amiben a munkadíj még nincs is benne. A hevederzár nehéz, lehúzza az ajtót, némelyikük hangos szerkezet, rendszeres karbantartást igényel, csúnya az ajtón és már elavult konstrukciónak is tűnik.

Amit mi kínálunk, az egy új, megbízható, gyorsan szerelhető, raktárról biztosított olasz pumpás zárszerkezet, három speciális kulccsal, finomnyitás ellen védett mechanizmussal, garanciával, számlával, betörésbiztos kivitelben.