Hevederzár szerelés műanyag ajtóra munkanapokon

Sajnos hazánkban a műanyag ajtók nagy része, a többpontos vasalat ellenére, nem biztosít kellő védelmet. A gyengébb műanyag ajtók szerkezete a feszítés, feszegetés hatására elenged, a tokra szerelt ellendarabok letörnek, és az ajtó kinyílik. Ilyenkor hiába van a legjobb minőségű zárbetét az ajtóban, maga a szerkezet az, ami a leggyengébb láncszem, pont az anyaga miatt. A műanyag ajtó befeszítése ellen a leghatékonyabb védelem egy jó minőségű hevederzár felszerelése. Gyenge, olcsó hevederzárat ne szereltessenek, mert sem a szerkezet nem biztosít kellő védelmet, sem pedig a benne lévő zárbetét nincs mechanikai védelemmel ellátva, így ez csak kidobott pénz.

A műanyag ajtóra történő hevederzár szerelés esetében több dolgot kell figyelembe vennünk. Egyrészt fontos az ajtólap szélessége, nagyon fontos a vastagsága, továbbá, hogy vannak-e rajta kazetták, van-e üvegezése, és hogy milyen módon tudjuk a legmegfelelőbben rögzíteni a hevederzárat.

Ezért is tartjuk célszerűnek, hogy az ügyfél előzetesen küldjön számunkra egy fotót az ajtó belső oldaláról, ami a mai, modern technika segítségével könnyen megoldható. A fotó alapján, a számunkra fontos szakmai dolgokat meg tudjuk ítélni.

Az általunk szerelt, erős, masszív és biztonságos hevederzárak kétféle színben, azaz fehér, és barna színekben rendelhetők. A hevederzár felszerelése mindig egy telefonos egyeztetés után, előre megbeszélt időben történik, amit nagyon rövid határidőn belül tudunk vállalni.

BARLOCK hevederzár szerelés műanyag ajtóra jó áron

A BARLOCK hevederzár MABISZ ajánlással rendelkezik. A vízszintes változata kétfajta színben érhető el, és Magyarországon EGYEDÜLIKÉNT, prémium-kategóriás zárbetéttel van ellátva. Ez a zárbetét az összes mechanikai védelemmel fel van szerelve, azaz fúrás- és törésvédett, finomnyitás (zárfésülés) ellen abszolút védett, mivel interaktív csaprendszerű, továbbá másolásvédő kódkártyával rendelkezik. Ha a BARLOCK hevederzár szakszerűen van felszerelve, akkor bármilyen feszítésnek képes ellenállni.

A hevederzár 5 db kulccsal kerül átadásra az ügyfél részére. A hevederzár komplett szerelési költsége (900 mm méretig, illetve 60 mm ajtóvastagságig), Budapesten 60.000 Ft.

A tisztánlátás érdekében elmondjuk, hogy egy normál ajtóvastagságú hevederzár esetén, egy 31/55 mm méretű, fogaskerekes zárbetétet alkalmazunk, ez az 55-60 mm ajtóvastagságig elegendő. Az ennél vastagabb 65-70 mm műanyag ajtók esetében, 31/70 mm hosszúságú zárbetét, illetve 63 mm hosszú törésvédő csőrt alkalmazunk, ebben az esetben azonban az ár változik!

A BARLOCK hevederzár szerkezete, működése

A hevederzár anyaga fém és festett felülettel ellátva. A belseje hosszanti marással került kialakításra, amelyben egy menetes orsó tolja ki a zárbetét elforgatásával, a bal- és jobb oldali rudazatokat. A zárbetétet egy ötös imbusz csavarral rögzítjük alulról a hevederzáron.

Maga a zárbetét törésvédelemmel rendelkezik, de ettől függetlenül, az ajtón átnyúló tömör vascsőrt, kettő darab hatos, edzett-acél csavar fog össze a hevederzár házzal. Ráadásul a kulcsnyílás előtt egy forgógyűrű van elhelyezve a manipulációs nyitás megnehezítésére.  Belülről egy esztétikus alumíniumborítás, takaró van felhúzva a zárbetétre.

A hevederzár két oldalán kijövő acéltüskék tömör vasból készülnek. 12 cm-ig lehet a két oldalon kijövő tüskék hosszát beállítani.

A zárbetéten egy egyedi fogszámú fogaskerék található, amelyet a gyártó készít a hevederzárhoz. Ezeket mi előre, a hevederzár összerakásakor tesszük rá a zárbetétre.

Hevederzár betétek felépítése, védelme

Az RB izraeli zárgyártó vállalat zárbetétjeivel szereljük a hevederzárakat. Ez a zárbetét kiváló minőségű, interaktív csaprendszerrel van kialakítva. Fúrás-, finomnyitás-, magkihúzás ellen védve van. A törésvédelmet itt úgy oldották meg, hogy a zárbetét első 1 cm-ét kikönnyítették, ez angolul a „break secure” változat. Ha ez a rész letörik, a zárbetét még mindig nem törik ketté, viszont kulccsal továbbra is nyitható.

A kulcsban mozgó alkatrész található. A kulcs 2030-ig szabadalmi védelem alatt áll. A cilinderhez 5 darab gyári kulcs tartozik és egy plasztik védőkártya. A kulcsok másolása partnerünk által történik és a kódkártya jelenléte szükséges hozzá.

Szereltessen BARLOCK hevederzárat Budapesten, Pest megyében, RB zárbetéttel! Ettől a hevederzártól biztos védelmet kap a műanyag ajtó!

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár