Hevederzár szerelés műanyag ajtóra munkanapokon

Sajnos hazánkban a műanyag ajtók nagy része, a többpontos vasalat ellenére, nem biztosít kellő védelmet. A gyengébb műanyag ajtók szerkezete a feszítés, feszegetés hatására elenged, a tokra szerelt ellendarabok letörnek, és az ajtó kinyílik. Ilyenkor hiába van a legjobb minőségű zárbetét az ajtóban, maga a szerkezet az, ami a leggyengébb láncszem, pont az anyaga miatt. A műanyag ajtó befeszítése ellen a leghatékonyabb védelem egy jó minőségű hevederzár felszerelése. Gyenge, olcsó hevederzárat ne szereltessenek, mert sem a szerkezet nem biztosít kellő védelmet, sem pedig a benne lévő zárbetét nincs mechanikai védelemmel ellátva, így ez csak kidobott pénz.

A műanyag ajtóra történő hevederzár szerelés esetében több dolgot kell figyelembe vennünk. Egyrészt fontos az ajtólap szélessége, nagyon fontos a vastagsága, továbbá, hogy vannak-e rajta kazetták, van-e üvegezése, és hogy milyen módon tudjuk a legmegfelelőbben rögzíteni a hevederzárat.

Ezért is tartjuk célszerűnek, hogy az ügyfél előzetesen küldjön számunkra egy fotót az ajtó belső oldaláról, ami a mai, modern technika segítségével könnyen megoldható. A fotó alapján, a számunkra fontos szakmai dolgokat meg tudjuk ítélni.

Az általunk szerelt, erős, masszív és biztonságos hevederzár barna színben rendelhető. A hevederzár felszerelése mindig egy telefonos egyeztetés után, előre megbeszélt időben történik, amit nagyon rövid határidőn belül tudunk vállalni.

Potent hevederzár szerelés műanyag ajtóra jó áron

A Potent hevederzár Olaszországban TÜV ajánlással rendelkezik. A vízszintes változat egyfajta színben érhető el. Ez a zárszerkezet az összes mechanikai védelemmel fel van szerelve, azaz fúrás- és törésvédett, finomnyitás (zárfésülés) ellen abszolút védett. Ha a Potent hevederzár szakszerűen van felszerelve, akkor bármilyen feszítésnek képes ellenállni.

A hevederzár 3 db kulccsal kerül átadásra az ügyfél részére. A Potent hevederzár komplett szerelési költsége (45-80 mm ajtóvastagság között), Budapesten 58.000 Ft.

A műanyag ajtók megerősítésére és megvédésére érdemes áldozni, hiszen elég gyenge láncszem a befeszítés terén. Hiába a jó zárbetét, ha az ajtót befeszítéssel percek alatt ki lehet nyitni! A leghatékonyabb, ha a falba megy a Potent hevederzár nyelve, ha más nincs, a tokra való kengyelrögzítéses megoldás is elég lehet.

Potent hevederzár akció, komplett szerelés

Budapesti lakosok számára folyamatosan elérhetővé vált ez a kiváló olasz rászegző-heveder, amelyet szakszerűen, garanciával, Budapest területén munkáink függvényében, akár 1-2 munkanapon belül is tudunk teljesíteni. A Potent rászegző másod-hevederzárat most akciósan, ingyenes kiszállással szereljük, egy év garanciával, mind cégeknek, mind magánszemélyeknek. A teljes költség 58.000 Ft. Ez az ár magába foglalja a Potent biztonsági zárat, a 3 speciális kulcsot, az összes tartozékot, a komplett helyszíni szerelést és a számlát, mely egyben a garanciajegy is.

A Potent hevederzárat nem kell karbantartani, gyárilag el van látva kenőzsírral. A zár tökéletes zárásán maximum akkor történhet változás, ha az ajtó megsüllyed, vagy plusz szigetelést, tömítést ragasztanak az ajtóra a téli időszak miatt.

06-70-770-2942