Másodzár felszerelésének folyamata

Mielőtt megrendelné ezt a zárat tőlünk, az ajtó beazonosítása a legfontosabb, hogy miként fog történni a telepítés. Két dologra van szükségünk és ezután már megyünk is szerelni. Az első egy fotó, amit már mindenki tud küldeni a mai világban, a másik pedig az ajtó vastagsága, amit az ajtó élénél egy mérőszalaggal le kell mindenkinek mérni.

A zárszerelés a helyszínen szintén egy méréssel kezdődik. Az ajtónak a lapjára felfúrjuk a szerkezetet, mégpedig olyan helyre, ahol nem esik útjába a zárszerkezetnek, vagy ahol nem üreges az ajtólap. Ezután a gyári csavarokkal végleges rögzítésre kerül a biztonsági zár. A gyári csavarok erősek, jól bírják a terhet, de ha a szerelő üregesnek vagy gyengének látja az ajtólapot, akkor kapupánt csavarral tesszük fel a helyére a Potent zárdobozt. Ezután a zártakaró címer kerül felszerelésre, melyet két csavar tart. Ez inkább díszítő jellegű. A biztonságot a zárcsőr adja, aminek a vége általában az ajtólap síkjával van egyvonalban. A Potent másodzár finomnyitás-, törés- és fúrás ellen meg van védve, kulcselhagyáskor mi is rongálással nyitjuk ki, ami időigényes és nagy zajjal jár.

A végső fázis a zárnyelv záródásának a kialakítása, ami áthalad a zárdobozon. Ha közvetlen fal van, az a legjobb, oda szoktuk befúrni, minél mélyebben. Ha nincs, akkor U alakú kengyelt erősítünk a tokba, ebbe csúszik bele. Kétszárnyú ajtók esetében, pedig a Potent zár ellenoldali kockadobozát szoktuk felszerelni.

A szerelési idő általában 1-2 óra között mozog, ez függ az ajtó és a fal kialakításától, valamint az ajtó anyagától és a helyszíni körülményektől.

Hogyan történik a megrendelés?

Weboldalunkon rengeteg információ van szöveg és kép formájában, amit az olvasó elé tárunk, így könnyebb a döntést meghoznia, hogy honnan rendeli meg a szerelést. Főként telefonos megrendelést veszünk fel, mivel gyorsabban ki tudjuk szűrni azokat az információkat, amelyeket e-mail váltásokkal hosszadalmas lenne.

Az első lépés, miután egyeztettük az összeget, hogy kérünk fotót az ajtóról, leginkább belülről, de néha kívülről is. Nagy tapasztalattal bírva, megállapítjuk a pontos szerelés kivitelezhetőségét, mert sajnos vannak olyan vékony, falcos ajtók, vagy üvegkazettások, melyekre a Potent másodzárat nem lehet felszerelni. Külön felmérésre nem megyünk ki, munkáink mennyisége ezt nem engedi meg.

Garanciális feltételek a felszerelt zárra

Az általunk helyszínre vitt és beszerelt másodzárat az ügyfél előtt bontjuk ki. Mindent mi adunk hozzá, konzolok, rögzítési dolgok, csavarok, stb., tehát a megrendelőnek nem kell foglalkoznia semmivel, csak a számla kifizetésével. Egy év teljes körű garanciát biztosítunk rendeltetésszerű használat mellett. Itt megjegyeznénk, hogy egy zárral sem volt még az elmúlt 10 évben probléma, mióta ezt a terméket szereljük!

Mit tartalmaz és mennyibe kerül a komplett szerelés?

A komplett szerelést Budapest területén, függetlenül az ajtó típusától (fa-, fém-, műanyag-, kínai-, német-, olasz-, török-, izraeli-, egy- vagy kétszárnyú) már 58.000 Ft-tól tudjuk prezentálni. Az árban minden benne van, semmilyen plusz költség nem tevődik rá. Ezért az összegért egy nagyon jó, biztonságos és megbízható, modern, olasz, pumpás rendszerű zárat szerelünk fel.