KARÁCSONYI AKCIÓ december 31-ig!

MABISZ minősítésű hevederzár szerelés, fehér és barna színben, Budapesten kiszállási díj nélkül, nettó 35.000 Ft! Garanciával! Hétvégén is!

A részletekért kattintson ide!

Potent hevederzár szerelése Budapesten bejárati ajtókra

A hevederzár, az ajtók védelmére gyors, egyszerű és nagyon hatékony megoldás. Egy hevederzár felszerelésével, alkalmazásával úgy lehet megerősíteni az ajtót, hogy az a külső feszítés hatására ellenállóvá válik.

A betörők 90%-a a lakásokba úgy hatol be, hogy valamilyen az ajtó nyílásába betámasztott feszítő szerszámmal, pajszerrel, egy erős mozdulattal, befeszíti az ajtót, ami által az kinyílik. Ilyenkor nemcsak az ajtólap, hanem az ajtótok is megsérül, valamint a benne lévő egypontos zárszerkezetek is tönkremennek. Ez a befeszítéses módszer kiválóan, gyorsan, és szinte észrevétlenül tud működni a kínai ajtóknál és az egyszerű műanyag ajtóknál.

Szakembereink Budapest minden kerületében akár pár órán belül is vállalnak hevederzár szerelést. Hétfő és péntek között, reggel 8 órától, este 20 óráig a megrendelőink rendelkezésére állunk, hogy hevederzárjainkkal megerősítsük az Ön ajtaját!

Sokan azt gondolják, hogy egy gyors zárcserével elég biztonságot tudnak elérni, ám a hevederzár szerelés sokkal hatékonyabb megoldás ennél! Semmilyen zárbetét nem véd a befeszítés elleni behatolás ellen, kivéve, ha az acél biztonsági ajtóba és trezorzár szerkezetbe van beépítve! A kínai vagy Hisec ajtó azonban nem biztonsági, és főleg nem acélból készült ajtó! Ezt jó tisztán látni!

Potent hevederzár szerelés Budapesten, a betörés ellen

Cégünk, immár 15 éve működik és tevékenykedik a zárszerviz szakterületén, Budapesten. Elmondhatjuk, hogy közel kétezer jó minőségű hevederzárat szereltünk már fel Budapest kerületeiben és Pest megyében.

A piacon a legjobb árat azért tudjuk tartani, mert a hevederzárakból Budapesten mi telepítünk a legtöbbet. A Potent hevederzárat közvetlenül a gyártótól, Olaszországból vásároljuk. Raktárkészletre is dolgozunk, ami nálunk azt jelenti, hogy az összes méretű Potent másod-rászegző hevederzárból közel 100 darabot tartunk raktáron. Mivel nő a betörések száma, így mindennapossá vált a kiválóan védő rászegzőzár felszerelése.

Így budapesti ügyfeleinknek, a megrendeléstől számított egy munkanapon belül tudjuk telepíteni ezt a másodhevederzárat. A Potent hevederzár szerelés költsége kompletten, munkadíjjal együtt 58.000 Ft-tól elérhető.

Ezért az árért a megrendelő kap egy megbízható, ultra masszív, Potent hevederzárat, ami fúrás-, törés-, savazás-, valamint manipulációs nyitás ellen védett, 3 kulccsal, plusz a szerelést, amelyre egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Cégünk mindig hosszútávon gondolkodik, így folyamatosan el vagyunk látva hevederzár szerelési munkákkal Budapesten.

Részegző hevederzár felszerelése Budán és Pesten

A hevederzár szerelés a fővárosban, cégünk egyik alap szolgáltatása. Több forgalmazó és gyártó is jelen van a magyar piacon, de az ő hozzáállásuk, illetve zárjaik minősége, sajnos nem a megfelelő, a raktáruk ellátásáról már nem is beszélve! Ezért sem nagyon preferáljuk más gyártók hevederzárjait felszerelni.

Mi megtaláltuk azt a megoldást, amely mind árfekvésben, mind minőségben, mind hozzáállásban a legjobb, legmegfelelőbb. Raktárkészletről biztosítva van számunkra, a hevederzár készlet, rövid határidőn belül. Ezáltal mi is tudjuk garantálni ügyfeleinknek a megfelelő méreteket, kiviteleket és nem utolsósorban a kiváló minőséget, a masszivitást, a hatékony védelmet!

Azoknak, akinek esetleg olcsó kategóriás hevederzárra van szüksége, mi nem tudunk segíteni, mert a silány minőségre nem tudunk garanciát vállalni. Említenénk néhány gyenge, rossz minőségű zárbetétet: Dog, Anbo, Sib, GMB, Icsa. Ezek általában kínai termékek, így sem a minőségi, sem a biztonsági előírásoknak nem felelnek meg, emiatt nem is szereljük őket.

Amit tudni kell még a hevederzárakról az annyi, hogy nem jó minőségű hevederzárak, ötvözve egy vacak zárbetéttel semmilyen védelmet nem biztosítanak. Kidobott pénz az ablakon. A zárbetét manipulációval, vagy töréssel nyitható, és már nyílik is a hevederzár-szerkezet! Ezért fontos a jó minőségű hevederzár, mint pl. a Potent!

Ha esetleg elromlott a zárbetét a hevederzárjában, vagy nem megfelelő minőségű van benne, akkor még csak nem is gondolkodjon a javításon, mert ezeket javítani már nem lehet! A meglévő hevederzárakba csakis jó minőségű, megbízható RB Keylocx és LOCXIS zárbetéteket szerelünk be csak! Ezek valójában védik az ajtót!

Tekintse meg képgalériánkat, ahol szemléltetjük referenciamunkáinkat!

Hevederzár szereléssel kapcsolatban és az árakról egyeztessen kollégánkkal, hogy a helyszínen semmilyen félreértés ne merülhessen fel!

Hevederzár szereléssel kapcsolatban hívjon minket hétköznapokon 8 – 20 óráig! Forduljon hozzánk bizalommal!

06-70-770-2942