KARÁCSONYI AKCIÓ december 31-ig!

MABISZ minősítésű hevederzár szerelés, fehér és barna színben, Budapesten kiszállási díj nélkül, nettó 35.000 Ft! Garanciával! Hétvégén is!

A részletekért kattintson ide!

Hevederzár szerelése Budapesten bejárati ajtókra

A hevederzár, az ajtók védelmére gyors, egyszerű és nagyon hatékony megoldás. Egy hevederzár felszerelésével, alkalmazásával úgy lehet megerősíteni az ajtót, hogy az a külső feszítés hatására ellenállóvá válik.

A betörők 90%-a a lakásokba úgy hatol be, hogy valamilyen az ajtó nyílásába betámasztott feszítő szerszámmal, pajszerrel, egy erős mozdulattal, befeszíti az ajtót, ami által az kinyílik. Ilyenkor nemcsak az ajtólap, hanem az ajtótok is megsérül, valamint a benne lévő egypontos zárszerkezetek is tönkremennek. Ez a befeszítéses módszer kiválóan, gyorsan, és szinte észrevétlenül tud működni a kínai ajtóknál és az egyszerű műanyag ajtóknál.

Szakembereink Budapest minden kerületében akár pár órán belül is vállalnak hevederzár szerelést. Hétfő és péntek között, reggel 8 órától, este 20 óráig a megrendelőink rendelkezésére állunk, hogy hevederzárjainkkal megerősítsük az Ön ajtaját!

Sokan azt gondolják, hogy egy gyors zárcserével elég biztonságot tudnak elérni, ám a hevederzár szerelés sokkal hatékonyabb megoldás ennél! Semmilyen zárbetét nem véd a befeszítés elleni behatolás ellen, kivéve, ha az acél biztonsági ajtóba és trezorzár szerkezetbe van beépítve! A kínai vagy Hisec ajtó azonban nem biztonsági, és főleg nem acélból készült ajtó! Ezt jó tisztán látni!

BARLOCK hevederzár szerelés Budapesten, jó zárbetéttel

Cégünk, immár 14 éve működik és tevékenykedik a zárszerviz szakterületén, Budapesten. Elmondhatjuk, hogy közel kétezer hevederzárat szereltünk már fel Budapest kerületeiben és Pest megyében.

A piacon a legjobb árat azért tudjuk tartani, mert a hevederzárakból Budapesten mi telepítünk a legtöbbet. A hevederzárat közvetlenül a gyártótól vásároljuk, valamint a betétet is a külföldi gyártó cégtől szállítjuk be. Raktárkészletre is dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a vízszintes típus minden egyes méretéből, kétfajta színt tartunk raktárkészleten, BARLOCK hevederzárakat.

Így budapesti ügyfeleinknek, a megrendeléstől számított pár órán belül fel tudjuk telepíteni ezt a vízszintes hevederzárat. A hevederzár szerelés költsége kompletten, munkadíjjal együtt 60.000 Ft.

Ezért az árért a megrendelő kap egy megbízható, ultra masszív, MABISZ tanúsítvánnyal ellátott hevederzárat, egy fúrás-, törés-, savazás-, valamint manipulációs nyitás ellen védett, kódkártyás zárbetétet, 5 kulccsal, plusz a szerelést, amelyre egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Cégünk mindig hosszútávon gondolkodik, így folyamatosan el vagyunk látva hevederzár szerelési munkákkal Budapesten. Számszerűleg ez nagyjából úgy fest, hogy egy héten belül, több BARLOCK hevederzárat is felszerelünk a fővárosban

Hevederzár felszerelése Budán és Pesten

A hevederzár szerelés a fővárosban, cégünk egyik alap szolgáltatása. Több forgalmazó és gyártó is jelen van a magyar piacon, de az ő hozzáállásuk, illetve záraik minősége, sajnos nem a megfelelő, a raktáruk ellátásáról már nem is beszélve! Ezért sem nagyon preferáljuk más cégek hevederzárjait felszerelni.

Mi megtaláltuk azt a megoldást, amely mind árfekvésben, mind minőségben, mind hozzáállásban a legjobb, legmegfelelőbb. Raktárkészletről biztosítva van számunkra, a hevederzár készlet, rövid határidőn belül. Ezáltal mi is tudjuk garantálni ügyfeleinknek a megfelelő színeket, méreteket, típusokat, és nem utolsósorban a kiváló minőséget, a masszivitást, a hatékony védelmet!

Azoknak, akinek esetleg olcsó kategóriás hevederzárra van szüksége, azoknak mi nem tudunk segíteni, mert a silány minőségre nem tudunk garanciát vállalni. Említenénk néhány gyenge, rossz minőségű zárbetétet: Dog, Anbo, Sib, GMB, Icsa. Ezek általában kínai termékek, így sem a minőségi, sem a biztonsági előírásoknak nem felelnek meg, emiatt nem is szereljük őket.

Amit tudni kell még a hevederzárakról az annyi, hogy nem jó minőségű hevederzárak, ötvözve egy vacak zárbetéttel semmilyen védelmet nem biztosítanak. Kidobott pénz az ablakon. A zárbetét manipulációval, vagy töréssel nyitható, és már nyílik is a hevederzár-szerkezet! Ezért fontos a jó minőségű zárbetét!

Ha esetleg elromlott a zárbetét a hevederzárjában, vagy nem megfelelő minőségű van benne, akkor még csak nem is gondolkodjon a javításon, mert ezeket javítani már nem lehet!

Cseréltesse felsőkategóriásra és élvezze a biztonságot! Hívja cégünket!

Tekintse meg képgalériánkat, ahol lépésről lépésre szemléltetjük egy profi hevederzár felszerelésének menetét!

Hevederzár szereléssel kapcsolatban és az árakról egyeztessen kollégánkkal, hogy a helyszínen semmilyen félreértés ne merülhessen fel!

Hevederzár szereléssel kapcsolatban hívjon minket hétköznapokon 8 – 20 óráig! Forduljon hozzánk bizalommal!

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár betét, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, hevederzár Budapest
hevederzár, hevederzár betét, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, hevederzár Budapest
hevederzár, hevederzár betét, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés Budapest, hevederzár Budapest