Új fejlesztésű, függőleges hevederzár szerelés

Egyre nagyobb igény mutatkozik a függőleges hevederzárak felszerelésére, viszont nincs a piacon egy olyan típus, ami egyben megbízható, raktáron van, megfizethető, és viszonylag könnyű a felszerelése is, mert a rudazata különböző hosszúságúra állítható.

Az Iseo hevederzár nálunk folyamatosan raktáron van, a felszerelése kb. 1-1,5 órát vesz igénybe. Különböző szerszámok szükségesek a felszereléséhez, mint pl. körkivágó, falfúró és egyéb kéziszerszámok.

Az Iseo zár kulcsai nagyon kényelmesek, kézreállóak. Egyedi kialakításuknak köszönhetően nagyon biztonságosak, mert a kulcs benyomásakor az a homlokcsapokat ellenőrzi, tehát zárfésűvel vagy zármanipulációval ezt a fajta zárat nem lehet kinyitni. A zárcsőrre külön ráhúzható egy rongálásvédő csőház, ami védi a zárat zártörés ellen, továbbá fúrás- és magkihúzás ellen is.

Régi függőleges hevederzárak

Sajnos egyik gyártó sem mutat fel komolyabb hevederzár testet a függőleges típusú hevederzárakból. Ráadásul különböző színekben kellett ezekből gyártani, mert vannak barna és fehér ajtók, illetve az ajtólap méret meghatározó szempont volt, pl. 200, 220 cm, stb. Ezeken felül különböző zárcsőrökkel kellett őket legyártani, mert az ajtólap vastagsága is eltérő lehet, pl. 4, 5, 6, 7 cm is. Sokszor az a probléma, hogy a hevederzár nincs raktáron, a gyártási idő 4-5 hét, és az ügyfél inkább megy tovább és vesz egy kínai ajtót, ami a lehető legrosszabb döntés.

A legnagyobb probléma a magyar hevederzárakkal, hogy a gyártó vagy zártszelvényből, vagy pedig valamilyen erős acél alapvázból készíti el, ami a súlyánál fogva egyszerűen lehúzza az ajtót, az elkezd lógni, majd egy idő után a zsanérok nem bírják a terhelést és az ajtólap összeér a tokkal.

Mi a megoldás? Nagyon egyszerű. Az olaszok mindig is élen jártak a zárgyártásban Európában, ezért is kezdtük el forgalmazni az Iseo gyár állítható hosszúságú függőleges hevederzárját. Az ajtóra bárhova felszerelhető, mivel az alsó- és felső rudak nagy mérettartományban állíthatók. Az ajtólapra felszerelt zártestet 4 csavarral kell rögzíteni, amelyek szintén a zár tartozékai. Az alsó rúd fogadóját általában a parkettába vagy járólapba kell belefúrni, a felső rudazat végét pedig a tokra felszerelhető kengyelbe eresztjük.

Függőleges hevederzár bejárati ajtókra

Az Iseo függőleges hevederzár szinte bármilyen ajtóra felszerelhető, legyen az fa-, fém-, műanyag ajtó. Az ajtólapnak legalább 4 cm vastagnak kell lennie. Az Iseo hevederzár maximum 6,5 cm vastagságig telepíthető. A zárhoz 3 db speciális, ún. szúrókulcs tartozik. A kulcsok egyediek, nagyon kevés helyen másolják őket Budapesten. A zárszerkezet belülről hagyományos kulcs-ráfordítós, kívülről pedig a kulcsforgatás közben befelé kell nyomni a kulcsot folyamatosan, hogy tekerje a csapokat.

A függőleges hevederzár felszereléséhez zárszerelő szakember szükséges. A zárat, a rögzítő elemeket, a rudazatokat mi visszük az ügyfélhez. A szerelésre egy év teljes körű garanciát vállalunk. A felszereléssel kapcsolatban komplett árat csak azután szoktuk mondani, ha láttuk az ajtót, ami lehet akár egy helyszíni felmérés is, vagy egy emailben becsatolt fotó az ajtóról belülről.

Új fejlesztésű, függőleges hevederzár szerelés
Új fejlesztésű, függőleges hevederzár szerelés
Új fejlesztésű, függőleges hevederzár szerelés

Függőleges hevederzár szerelés Budapest

Zárszerviz vállalkozásunk Budapest minden kerületében szereli az Iseo függőleges hevederzárat, mégpedig jó áron, garanciával, a befeszítések, betörések és egyéb ajtónyitási technikák ellen. Hétköznap tud minket hívni a lenti telefonszámunkon, vagy fotózza le belülről az ajtót és küldje el nekünk a képet a zarszerviz365@gmail.com email címre!

06-70-770-2942

Új fejlesztésű, függőleges hevederzár szerelés
Új fejlesztésű, függőleges hevederzár szerelés