Másodzár helyére új, biztonságosabb rászegző zár

Az elmúlt években több ezer Potent zárat szereltünk, szereltek fel a zárszervizes kollégák. Mindeközben tulajdonos, bérlőváltás történt, ami általában azzal jár, hogy a lakás mellet a kulcsok is gazdát cserélnek. A lakáskulcs szent és sérthetetlen, ezért helyezzük előtérbe ennek a ki- és lecserélését, akár szakember segítségével vagy házi megoldással. Egy kis kézügyességgel a régi, tökéletesen működő Potent másodzár természetesen kicserélhető, de figyelembe kell venni a réginek a kivitelét (tekerőgombos/kulcsos), illetve a zárcsőr hosszát. Ez ajtóvastagság függvényében 5, 6, 7, 8 cm-es is lehet. Ha nem boldogulnak ezzel a feladattal, akkor itt elérhető központi számunk, ahol szerelőt tudunk önnek biztosítani.

Mint minden szolgáltatásnak, így a Potent zárszerelésnek is van egy folyamata, időigénye, természetesen egy szerelési díjjal is számolni kell, ami nálunk, a zárral együtt 56.000 Ft-tól már elérhető.

Házi szerelés, csináld magad – megveszem és felszerelem

Nem is gondolnánk, hogy milyen sok ügyes kezű ember van honfitársaink között, akik ki tudnak cserélni egy zárat, át tudnak szerelni egy felső másodzárat, míg a magyar szolgáltatói szakma pedig emberhiányban küzd. Mindenkinek biztosítunk lehetőséget, ha nem akar szerelőt hívni, az új zár installálásához, ebben az esetben ezen a linken tud róla olvasni és meg is tudja vásárolni a kiválasztott modellt.

A Potent zár ismertetői, tudnivalók

A zárszerkezet olasz találmány, a Potent torinói gyárában készül. A magyar piacra kb. 11 évvel ezelőtt vezettük be ezt a terméket. Először csak forgalmazással kezdtük, de utána kiegészítettük helyszíni szereléssel, illetve zárszervizes cégeknek való értékesítéssel. A legnagyobb igény a hevederzárakra mutatkozik, de a mai hevederzárak hangosak, csúnyák, illetve árukat tekintve, amelyikben jó zárbetét van beszerelve, majdnem egy ajtó ára. Felszereléssel együtt 70-80 ezer forintot is elkérnek értük a szolgáltatók.

A Potent zár nem foglal el nagy helyet az ajtón. Színét tekintve egy színben létezik, de ha a biztonságot helyezzük előtérbe, és az ajtók állapotát nézzük általában, akkor ez már részletkérdés. A zárnak különleges, speciális kulcsai vannak. 3 db tartozik hozzá. A kulcsok kezelése egyszerű. A zárszerkezet motorja a tömör, edzett acélnyelv, illetve a homlokcsapos biztonsági zárbetét, ami működteti a zárszerkezetet.

Képgalériánkban megtekintheti a felszerelt változatot itt.

Ajtózár felszerelésének ideje Budapesten

Ez mindig attól függ, hogy a zár csere lesz-e, a régi helyére megy fel, vagy pedig új zárként kerül az ajtóra, azaz a nulláról kezdjük a szerelési folyamatot. A csere általában fél óra alatt megvan, de ez is függ a felszerelésétől, rögzítésétől. Az új zár beszerelésekor a teljes szerelési idő 1 – 1,5 óra is lehet. Itt az ajtó melletti falrész fúrása, vagy annak zárfogadóval való rögzítése vesz el több időt.

Hova szerelhető ez a biztonsági zár?

Ezt a zárat úgy találták ki az olaszok, hogy bárhova, bármire felszerelhető, amit nyílászárónak neveznek. Kétszárnyú ajtókra bérházakban, tömör faajtókra, nagy előszeretettel feltört kínai ajtókra (HiSec, Secdoors), kilincsfelhúzós műanyag ajtóra, tárolóra, garázsra, stb. mind kiváló választás.

A Potent zárról és annak szereléséről az alábbi telefonszámon érdeklődhet, hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között!

06-70-770-2942

Emailt is írhat nekünk a zarszerviz365@gmail.com címünkre!