Milyen munkákat vállal, végez egy zárszerviz cég?

Szinte minden bejárati ajtózárral kapcsolatos problémát megoldunk, műanyag-, fém-, fa-, lemezajtókkal kapcsolatban, kínai, izraeli, olasz, török és egyéb nem ismert márkára is fel vagyunk készülve, ha zárcseréről van szó. Hevederzárak, másodzárak, pajzsok szerelése, postaládák kicserélése, olasz zárak cseréje és helyszíni kódolása, becsapódott ajtónyitás és más egyéb zárszerelési feladatok teljes körű ellátása a profilunk. Szobaajtó-, szekrény-, bőrönd-, bicikli-, motor és autózárak nem tartoznak ebbe a kategóriába, ezekben nem tudunk segíteni!

Hol és hogyan lehet ajtóprobléma esetén szakembert hívni?

Az interneten találja meg a szolgáltatásainkat, ahol évek óta jelen vannak a weboldalaink a különböző felületeken. Sok leírásunk van a tapasztalatainkról, így bőven tud tájékozódni mindenki, mielőtt hív minket. Mindenhol fent vannak a tájékoztató árak is. Mivel azonban minden ajtó és zár különböző, így a félreértések elkerülése érdekében, telefonon tud érdeklődni, e-mailben tud nekünk fényképet küldeni a zárról, az ajtóról a beazonosítás végett. Mi mindenben segítünk, hogy Ön a legjobb szolgáltatást kapja!

Kínai lemezajtó kilincs- és zárcseréje

Szakterületünk második legtöbb munkát adó szolgáltatása a több százezer kínai ajtóval kapcsolatos. Ez egy soha véget nem érő feladat számunkra a rossz minőség miatt. Folyamatosan letörnek, kézben maradnak a világító kilincsek, eltörik a kilincs rugója, így lefele lóg, minden zárás után fel kell rántani. A kínai ajtóban lévő zárakat napi rendszerességgel törik fel a betörők, mert annyira rossz a minőség, hogy semmilyen ellenállást nem tanúsítanak a védelem érdekében.

A megoldás ezeknek a problémáknak az elkerülésére, hogy megnézzük, valójában mi okozza a problémát és azt hárítjuk el. Mint pl., olyan kilincset szerelünk fel, aminek erősebb a váza, a rugóztatása és ezzel egyidejűleg beállítjuk a szoruló bejárati ajtót, hogy az új kilincs ne legyen a teherviselő alkatrész. Így mint az erőkart tehermentesítjük, mert ha nem, kezdődik elölről a letörési folyamat.

A betörés megakadályozása oly módon történik, hogy kizárjuk a gyenge, silány betétek használatát, azaz lecseréljük őket. Ezek nem nyújtanak semmilyen védelmet az ajtónak. Ha nem biztosak, hogy a zár megfelelő-e, kérjék a szerelő véleményét és cseréltessék le őket mihamarabb a betörés megakadályozása érdekében. A biztonsági zár feladata, hogy rongálás hatására se tudják kinyitni az ajtót, ezért szükséges egy jó, megbízható, izraeli zárat beszereltetni. Kérjen ajánlatot a kínai ajtó zárjainak, kilincseinek a cseréjére, hogy ne legyen a következő áldozat!

Postaláda-zárcsere Budapesten egy munkanapon belül

A levelek, csekkek, egyéb iratok megérkezéséhez postai levélszekrényre van szükség, ahol az átvételig a kézbesítő elhelyezi őket. Minden lakáshoz, házhoz tartozik egy postaláda, legyen az kültéren, beltéren, lépcsőházban, stb., bármilyen színben, fehér, barna, piros, zöld, kocka vagy szögletes formában.

Sok esetben a postaládához tartozó kulcsok elkallódnak, elvesznek, a régi tulaj nem ad hozzá kulcsot, a szekrény meg csak telik levéllel, az új tulaj meg ezekhez nem jut hozzá kulcs híján. Nálunk mindennapos a postaládazárak nyitása és cseréje a zárás érdekében. Sokan választanak minket, nem akarnak ezzel bajlódni, inkább megfizetik a munkadíjat és le van tudva a gond. Van a másik oldal is, aki inkább feszeget, rongál, tönkreteszi a levélszekrény ajtót, szerszámot és zárat vásárol, időt és energiát nem sajnálva.

Ha minket választ a postaládazár nyitása és cseréje érdekében, akár egy munkanapon belül megoldjuk a problémát, Budapest összes kerületében, díjtalan kiszállás ellenében. Mivel különböző postaláda zárak vannak, fel vagyunk készülve 8-10 fajta postaláda zárral, így nem kell nekünk sem kétszer kiszállnunk.