Hogyan tudjuk a komolyabb befeszítéseket megelőzni a betörési kísérletkor?

A betörő soha nem nézi, hogy mivel áll szemben, bármilyen ajtónak nekiáll, pláne, ha eldugott helyen van és zavartalanul tud dolgozni. A leghatékonyabb módszer egy olyan erős másodhevederzár felszerelése, aminek, ha nekilát (csavarhúzó vagy feszítővas), akkor beletörik a bicskája, elmegy a kedve, odébbáll, átmegy egy másik ajtóhoz. A betörők kitartó személyek, a zsákmányszerzés a cél, így saját magunknak kell a megfelelő védelemről gondoskodni. Az internet tele van különféle szolgáltatásokkal, kínálatokkal, kérhet referenciamunkákat, fotókat, árban Önnek megfelelő kivitelezést, Cégünk a biztonságtechnikai piacon elég régóta jelen van, dolgozunk magánszemélyeknek, cégeknek. Rengeteg ajtót megvédtünk már a Potent rászegző hevederzárral a betörés ellen.

A zárszerkezetek folyamatosan raktáron vannak, fa-, fém-, műanyag-, lemez-, kínai-, egy- vagy kétszárnyú ajtókra tudunk nagyon jó megoldást kínálni! Mindezt jó áron, garanciával, melyeket profi zárszerelő szakemberek szerelnek fel a megrendelő számára, nagy tapasztalattal, számlával.

Milyen ajtóknál áll fenn a betörési lehetőség?

Általában a leggyengébb láncszem szemmel látható, a betörők is tudják, melyik ajtóhoz kell közeledni. Többségében a gyenge szerkezetű faajtókat szokták befeszítéssel meglepni, a második helyen a műanyag felhúzókilincses ajtó áll. Itt a műanyag tud annyit engedni a feszítésnek, hogy a betörőnek nincs is komoly dolga. Ha egy jó erős zár van az ajtóra felszerelve, akkor elnyeli a feszítés erejét. A próbálkozás, bár ugyanúgy sérülést okoz a bejárati ajtóban, ellenben a különbség, hogy nem jutnak be! Ha van lakásbiztosítás is, akkor a biztosító ezeket a károkat megtéríti. Ezáltal szinte nullára jön ki a kár, maximum csak az ijedelem marad, de a lakótérben nem lett felfordulás, nem turkált senki a személyes holmik között. Aki egy ilyet átélt, annak ez örök trauma marad!

Zárszerelői szemmel azt szoktuk mondani, hogy folyamatosan ellenőriztetni kell a követelményeknek megfelelően a lakásajtót, ugyanúgy korszerűsíteni és karbantartani szükséges azt, mint a kazánt, vagy az autónál az olajcserét. Csak így kaphatunk tökéletes biztonságot!

Milyen összeget kell rászánni a biztonságra?

Szokták mondani, hogy a biztonság minden pénzt megér. Persze ismerve a magyar fizetéseket, nem mindenkinek adatik meg, hogy 600-700 ezer forintos ajtóval védje a lakását, házát. Nem beszélve a családtagok, értékek biztonságáról, valamint a nyugalom megzavarásáról.

Mi mindenkire gondoltunk, aki biztonságban szeretné tudni magát és értékeit. Egy praktikus, könnyen szerelhető, nagyon biztonságos és egyben megfizethető árú zárat dobtunk a piacra, szerelési szolgáltatással egybekötve. Két alternatíva van: az egyik a csináld magad mozgalom, hogy saját maguk megveszik a zárat, így megspórolva a zárszerelői munkadíjat. Ha ezt választják, ezen a linken tudnak továbblépni a vásárláshoz. Némi szerszámozottság a szereléshez azonban szükséges. Nagyon komoly kiegészítő szerszámok nem kellenek hozzá, körkivágó, fúrógép, csavarhúzó és némi kézügyesség.

A másik alternatíva, amit felajánlunk, az a szereléssel egybekötött szolgáltatás. Itt mindet mi viszünk a helyszínre. A teljes költség 56.000 Ft-tól elérhető. Ha valaki ezt választja, akkor fotó szükséges a meglévő ajtóról belülről/kívülről és az ajtó éléről, hogy lássuk, milyen szerelést kell a szerelőnek alkalmaznia. Fenti költségre semmi nem tevődik már rá, az ár számlával, garanciával, helyszíni szereléssel együtt értendő! Hívjanak bátran!

Hogyan tudjuk a komolyabb befeszítéseket megelőzni a betörési kísérletkor?
Hogyan tudjuk a komolyabb befeszítéseket megelőzni a betörési kísérletkor?