Különböző típusú hevederzárak zárbetétjeinek kicserélésének a célja

A legtöbb hevederzár-betét csere a már meglévő, felszerelt hevederzárakban történik. Erre szükség lehet, ha új ingatlanba költözünk és zárat szeretnénk cseréltetni, ha ellopják tőlünk vagy elhagyjuk a kulcsot, vagy csak a biztonság növelése érdekében, mert már elavulttá váltak a fogazott kulcsos zárbetétek.

Mi mindenképp izraeli zárbetéteket szerelünk be a szerkezetekbe a hevederzárcsere alkalmával. Ezek már laponmart kivitelűek, kódkártyával rendelkeznek, interaktív, mozgó alkatrész van a kulcsaiban. Az ügyfeleket nemcsak a precíziós kialakítású zárbetét védi, hanem a kódkártyás duplikációs védelem, illetve a zárnyitás ellen kialakított kulcsház.

Osztrák hevederzárcsere Budapesten

Az osztrák hevederzár akkor nyújt valós védelmet, ha normális zárbetéttel látjuk el. A mi zárjainkhoz már 5 db kulcs tartozik, nem 3 db, így ezzel is lehet pénzt spórolni a kulcsmásoláson. Az izraeli Keylocx betét valóban másolásvédett, szemben az ügyfeleket megtévesztő más betétekkel. Ennek a szabadalmi védelme 2030-ig biztosított, Budapesten csakis két helyen másolják a betéteket.

Zárbetéteket cserélünk vízszintes- és félkaros hevederzárakban, különböző osztásban és méretben, mert ez változó lehet az ajtóvastagság miatt. Az osztrák hevederzárbetét cseréje során kipucoljuk a szerkezetet, eltávolítjuk az évtizedes koszt és újjávarázsoljuk a belső alkatrészeket is a kiváló működés érdekében.

Miskolci hevederzárbetét cseréje szakszerűen

A Miskolci hevederzárak a legrégebbi szerkezetek közé tartoznak, barna és fehér színben találkozunk velük munkáink során, függőleges-, vízszintes- és kétszárnyú ajtókra tervezett változatokban. A Miskolci hevederzárakat is fogaskerekes zárbetét hajtja, ami a gyárilag felszerelt, fogazott kulcsos Icsa zárbetét. Akinek még ilyen van, azt ajánlott lecserélni egy jobb, fejlettebb, üzembiztosabb és magasabb biztonságú, betörésgátló zárbetétre. A hevederzárbetét-csere nálunk már 36.000 Ft-tól megrendelhető, akár egy napon belül!

Hevederzár nyitás meghibásodás és kulcsvesztés miatt

Amikor meghibásodik egy heveder szerkezet, akkor a zár se jobbra, se balra nem mozdul, megadja magát. Vagy beletörik a kulcs, vagy szétcsúszik a zárbetét, így a tulajdonos nem tudja kinyitni, és szakember segítségét kell igénybe venni. Hevederzár szervizeléssel foglalkozó cégünk gyorsan, szakszerűen, kiszállási díj nélkül Budapest kerületeiben, pár órán belül segítséget tud nyújtani. Hívjanak, mi kifúrjuk a meghibásodott zárbetétet és ha kérik a cserét, azonnal elvégezzük azt is. Szervizautónkban osztrák, Miskolci, Magzett, Prezidium és más egyéb hevederzárbetétek vannak felfogaskerekezve az ilyen akut esetekre.

Nonstop hevederzár betét nyitás, csere

Sajnos egyre több a probléma a régebbi, fogazott kulcsos zárbetétekkel, amik akadnak, szorulnak, nem nyílnak egy idő után és mindezt akkor, mikor senki nem számít rá. Munka után hazaérkezve, este vagy hétvégén, mikor eszünkbe sem jut a hevederzár gyorsszerviz, aki kinyitja az ajtót, vagy éppen akkor adja meg magát, ha sietünk valahová és a kulcs nem zárja be a hevedert. Ügyeletünk készenlétben van éjjel nappal, az év 365 napján! Gyorsan, rugalmasan, szakszerűen nyitunk, zárunk, cserélünk, garanciával, jó áron, minden kerületben, igény szerint akár Pest megyében is! Díjainkról és a kiszállás feltételeiről nonstop hívhat minket a Kapcsolat menüben feltüntetett telefonszámunkon!