VI. kerületben hevederzár felszerelése

Biztonságtechnikai megoldásként a legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás egy Potent hevederzár felszerelése. Vállaljuk minden kedves VI. kerületi lakosnak a hevederzár szerelést a bejárati ajtóra. A telefonos megrendelés után rövid határidővel, garanciával, szakszerűen, csakis prémium kategóriájú zárszerkezetet szerelünk fel.

A Potent másodhevederzár felszerelésekor különösebb, nagyobb roncsoló munkát nem végzünk, minimális szerelési és fúrási munkákat teljesítünk. Az ajtólapra felfúrjuk a Potent zárszerkezetet, tehát magát a testet, majd rögzítjük azt, akár átmenő csavarral, facsavarral, fémajtók esetében kapupánt csavarral, ezután a Potent hevederzárból kijövő acélnyelv helyét kialakítjuk, ami akár a kengyelbe, vagy a falba záródhat.

Budapest VI. kerületi ügyfeleink számára ingyenes kiszállást biztosítunk, csak az elvégzett munka után kell fizetni. A hevederzár szerelés költségeit minden esetben előre közöljük az ügyféllel. VI. kerületi ügyfeleinknek a Potent zár megrendelése esetén kiszállási díjat nem számolunk fel. Helyszíni felmérésre nincs szükség, helyette az email címünkre kérünk egy fényképet az ajtó belső feléről, kb. 1,5-2 méteres távolságból.

Hevederzár szerelés ára a VI. kerületben

Nagyon sok zárszerviz szolgáltató kínálja szolgáltatással egybekötve a hevederzár szerelést, de mi több mint 15 éves tapasztalat alapján kiszűrtük, hogy az ügyfeleknek a kellő biztonságot egy 20-30 ezer forintos hevederzár nem biztosítja, mert egy jó minőségű zár kb. 30.000 forintnál kezdődik, és erre még rájön a szerelési költség és az esetleges tartozékok ára!

Cégünk a VI. kerületben lakó ügyfeli számára 58.000 Ft-os költséget számol fel a komplett Potent hevederzár felszerelésre úgy, hogy mi viszünk a helyszínre mindent, az ügyfélnek további teendője nincs. Fenti költség magába foglalja a munkadíjat, a számlát, ami egyben a garancia is.

potent másodzárak, másodzárak,másodzár szerelés, poten másodzár

Hevederzárral történő védekezés a VI. kerületben

A legtöbb betörési kísérlet létre is jön. A VI. kerületben igen kevés a jó minőségű, jól felszerelt hevederzárak száma, így a statisztikai ráta még mindig negatív számokat mutat. Tehát ragadják meg a lehetőséget és a telefont és szereltessenek hevederzárat a biztonság elérésére!

Jó felszerelt szervizautónk, profi zárszerelő szakemberünk több éves tapasztalattal és rutinnal, több ezer hevederzárat felszerelt már, és pontosan tudja, hogy hogyan kell mindig a betörők előtt járni egy lépéssel.

A hevederzár megakadályozza az ajtó befeszítését és a lakásba való bejutást. Lehet, hogy az ajtóba kívülről rongálási nyomok maradnak a pajszertől, de a lakásbetörés csak kísérlet marad a stabil, jól felszerelt hevederzártól.

A hevederzár kiválasztásánál mindig több dologra érdemes odafigyelni. A megfelelő hevederzár felszerelése ugyanis függ az ajtó szélességétől, az ajtó vastagságától, továbbá attól, hogy az ajtó mellett rögtön, szinte helykihagyás nélkül fal van-e. Szintén ki kell találni, az ajtótokba vagy a falba rögzítendő konzolok, fülek rögzítésének lehetőségét. A Potent hevederzárunk szinte minden ajtóra felszerelhető, és kellő biztonságot nyújt a legáltalánosabb betörési módszer ellen. Éljenek a lehetőséggel, szereltessenek biztonságos Potent hevederzárat velünk!

Cégünk elsősorban egy masszív, olasz gyártmányú rászegző-hevederzárat szerel, ami egy felsőkategóriás zárcsőrrel van ellátva! Ez kizárólag nálunk érhető el az egész országban! Fontos a zár minősége, mert egy silány, kínai minőség esetén könnyű nyitás ígérkezik, és a hevederzár így nem véd semmit!

Javarészt egyszárnyú, vízszintes kivitelben szoktuk ajánlani a felszerelést, de ez mindig magától az ajtónak a beépítésétől függ. Kétszárnyú ajtóknál szintén használjuk a pumpás rendszerű, masszív biztonsági Potent másodzárat, mely hatékony védelmet biztosít felszerelni.

Hívja ügyfélszolgálatunkat, és küldjön egy fotót az ajtó belső oldaláról, így ajtóra szabott, biztonságos megoldást tudunk kínálni a VI. kerületben!

06-70-770-2942