VI. kerületben hevederzár felszerelése

Biztonságtechnikai megoldásként a legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás egy hevederzár felszerelése. Vállaljuk minden kedves VI. kerületi lakosnak a hevederzár szerelést. A telefonos megrendelés után rövid határidővel, garanciával, szakszerűen, csakis prémium, törésvédett, másolásvédett zárbetéttel, MABISZ 5-6 minősítéssel.

A hevederzár felszerelésekor különösebb, nagyobb roncsoló munkát nem végzünk, minimális szerelési és fúrási munkákat teljesítünk. Az ajtólapra felfúrjuk a hevederzár szerkezetet, tehát magát a testet, rögzítjük azt, akár átmenő csavarral, facsavarral, fémajtók esetében kapupánt csavarral, majd a hevederzárból kijövő tüskék helyét kialakítjuk, ami akár a kengyelbe, vagy a falba záródhat.

Budapest VI. kerületi ügyfeleink számára ingyenes kiszállást biztosítunk, csak az elvégzett munka után kell fizetni. A hevederzár szerelés költségeit minden esetben előre közöljük az ügyféllel.

Hevederzár szerelés ára a VI. kerületben

Nagyon sok zárszerviz szolgáltató kínálja szolgáltatással egybekötve a hevederzár szerelést, de mi több mint 10 éves tapasztalat alapján kiszűrtük, hogy az ügyfeleknek a kellő biztonságot egy 20-30 ezer forintos hevederzár nem biztosítja, mert egy jó minőségű zárbetét 31/55 mm-es méretben 25.000 forintnál kezdődik! És akkor még nincs szó a szerkezetről, a tartozékokról és a munkadíjról!

Cégünk a VI. kerületben élő ügyfelei számára 60 ezer forintos költséget számol fel a komplett hevederzár felszerelésre úgy, hogy mi viszünk a helyszínre mindent, az ügyfélnek további teendője nincs. Kb. 20-25 ezer forint a munkadíj ebből, a többi mind az anyagköltség.

Hevederzárral történő védekezés a VI. kerületben

A legtöbb betörési kísérlet létre is jön. Az VI. kerületben igen kevés a minőségi, jól felszerelt hevederzárak száma, így a statisztikai ráta még mindig negatív számokat mutat. Tehát ragadják meg a lehetőséget és a telefont és szereltessenek hevederzárat a biztonság elérésére!

Jó felszerelt szervizautónk, profi zárszerelő szakemberünk több éves tapasztalattal és rutinnal, több ezer hevederzárat felszerelt már, és pontosan tudja, hogy hogyan kell mindig a betörők előtt járni egy lépéssel.

A hevederzár megakadályozza az ajtó befeszítését és a lakásba való bejutást. Lehet, hogy az ajtóba kívülről rongálási nyomok maradnak a pajszertől, de a lakásbetörés csak kísérlet marad a stabil, jól felszerelt hevederzártól.

A hevederzár kiválasztásánál mindig több dologra érdemes odafigyelni. A megfelelő hevederzár felszerelése ugyanis függ az ajtó szélességétől, az ajtó vastagságától, továbbá attól, hogy az ajtó mellett rögtön, szinte helykihagyás nélkül fal van-e. Amennyiben rögtön fal van, akkor nem tanácsoljuk a hagyományos hevederzár felszerelését, mert nem fog tudni kinyílni az ajtó, mert a hevederzár bele fog ütközni az oldalfalba. Szintén ki kell találni, az ajtótokba vagy a falba rögzítendő konzolok, fülek rögzítésének lehetőségét.

Cégünk elsősorban egy masszív, magyar gyártmányú hevederzárat szerel, ami felsőkategóriás zárbetéttel van ellátva! Ez kizárólag nálunk érhető el az egész országban! Fontos a zárbetét minősége, mert egy silány minőség esetében könnyű nyitás ígérkezik, és a hevederzár így nem véd semmit!

Javarészt egyszárnyú, vízszintes kivitelben szoktuk ajánlani a felszerelést, de ez mindig magától az ajtónak a beépítésétől és méretétől függ. Igény estén természetesen függőleges kivitelt is szerelünk, továbbá kétszárnyú ajtókra is tudunk hevederzárat szerelni. Kétszárnyú ajtóknál van, amikor érdemesebb egy pumpás rendszerű, masszív biztonsági másodzárat felszerelni.

Hívja ügyfélszolgálatunkat, és küldjön egy fotót az ajtó belső oldaláról, így ajtóra szabott, biztonságos megoldást tudunk kínálni a VI. kerületben!

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár