Hevederzár szerelés Budapest V. kerület, Belváros

Biztonságtechnikai megoldásként a legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás egy Potent hevederzár felszerelése. Vállaljuk minden kedves V. kerületi lakosnak a hevederzár szerelést a bejárati ajtóra. A telefonos megrendelés után rövid határidővel, garanciával, szakszerűen, csakis prémium kategóriájú zárszerkezetet szerelünk fel.

A Potent másodhevederzár felszerelésekor különösebb, nagyobb roncsoló munkát nem végzünk, minimális szerelési és fúrási munkákat teljesítünk. Az ajtólapra felfúrjuk a Potent zárszerkezetet, tehát magát a testet, majd rögzítjük azt, akár átmenő csavarral, facsavarral, fémajtók esetében kapupánt csavarral, ezután a Potent hevederzárból kijövő acélnyelv helyét kialakítjuk, ami akár a kengyelbe, vagy a falba záródhat.

Budapest V. kerületi ügyfeleink számára ingyenes kiszállást biztosítunk, csak az elvégzett munka után kell fizetni. A hevederzár szerelés költségeit minden esetben előre közöljük az ügyféllel. V. kerületi ügyfeleinknek a Potent zár megrendelése esetén kiszállási díjat nem számolunk fel. Helyszíni felmérésre nincs szükség, helyette az email címünkre kérünk egy fényképet az ajtó belső feléről, kb. 1,5-2 méteres távolságból.

Hevederzár szerelés ára az V. kerületben

Nagyon sok zárszerviz szolgáltató kínálja szolgáltatással egybekötve a hevederzár szerelést, de mi több mint 15 éves tapasztalat alapján kiszűrtük, hogy az ügyfeleknek a kellő biztonságot egy 20-30 ezer forintos hevederzár nem biztosítja, mert egy jó minőségű zár kb. 30.000 forintnál kezdődik, és erre még rájön a szerelési költség és az esetleges tartozékok ára!

Cégünk az V. kerületben lakó ügyfeli számára 58.000 Ft-os költséget számol fel a komplett Potent hevederzár felszerelésre úgy, hogy mi viszünk a helyszínre mindent, az ügyfélnek további teendője nincs. Fenti költség magába foglalja a munkadíjat, a számlát, ami egyben a garancia is.

potent másodzárak, másodzárak,másodzár szerelés, poten másodzár

Hevederzár betörés ellen az V. kerületben

A legtöbb betörési kísérlet létre is jön. Az V. kerületben igen kevés a jó minőségű, jól felszerelt hevederzárak száma, így a statisztikai ráta még mindig negatív számokat mutat. Tehát ragadják meg a lehetőséget és a telefont és szereltessenek hevederzárat a biztonság elérésére!

Jó felszerelt szervizautónk, profi zárszerelő szakemberünk több éves tapasztalattal és rutinnal, több ezer hevederzárat felszerelt már, és pontosan tudja, hogy hogyan kell mindig a betörők előtt járni egy lépéssel.

A hevederzár megakadályozza az ajtó befeszítését és a lakásba való bejutást. Lehet, hogy az ajtóba kívülről rongálási nyomok maradnak a pajszertől, de a lakásbetörés csak kísérlet marad a stabil, jól felszerelt hevederzártól.

A hevederzár kiválasztásánál mindig több dologra érdemes odafigyelni. A megfelelő hevederzár felszerelése ugyanis függ az ajtó szélességétől, az ajtó vastagságától, továbbá attól, hogy az ajtó mellett rögtön, szinte helykihagyás nélkül fal van-e. Szintén ki kell találni, az ajtótokba vagy a falba rögzítendő konzolok, fülek rögzítésének lehetőségét. A Potent hevederzárunk szinte minden ajtóra felszerelhető, és kellő biztonságot nyújt a legáltalánosabb betörési módszer ellen. Éljenek a lehetőséggel, szereltessenek biztonságos Potent hevederzárat velünk!

Cégünk elsősorban egy masszív, olasz gyártmányú rászegző-hevederzárat szerel, ami egy felsőkategóriás zárcsőrrel van ellátva! Ez kizárólag nálunk érhető el az egész országban! Fontos a zár minősége, mert egy silány, kínai minőség esetén könnyű nyitás ígérkezik, és a hevederzár így nem véd semmit!

Javarészt egyszárnyú, vízszintes kivitelben szoktuk ajánlani a felszerelést, de ez mindig magától az ajtónak a beépítésétől függ. Kétszárnyú ajtóknál szintén használjuk a pumpás rendszerű, masszív biztonsági Potent másodzárat, mely hatékony védelmet biztosít felszerelni.

Hívja ügyfélszolgálatunkat, és küldjön egy fotót az ajtó belső oldaláról, így ajtóra szabott, biztonságos megoldást tudunk kínálni az V. kerületben!

06-70-770-2942