Hevederzár szerelés Szentendrén bejárati ajtóra

Sajnos nem csak Budapesten, de országszerte gyakoriak a betörések. Leginkább a gyengébb ajtók esnek áldozatul a behatolásoknak, melyeket vagy befeszítéssel, vagy gyors zártörésekkel, zármanipulációs nyitásokkal hajtanak végre. A fő szempont a gyorsaság és a zaj mellőzése.

Egy műanyag-, egy régi fa-, esetleg egy vékonyabb változatú kínai bejárati ajtó nagyon könnyen áldizatul eshet a befeszítéssel történő nyitásnak. Csak egy hangosabb kattanás, és mire bárki is ocsúdna, hogy mi volt ez a zaj, a lakásajtó már nyitva is van. Pár másodperc, ennyi az egész.

Szentendre, amely nagyon közel van a III. kerülethez, csak egy ugrás Budapestről. Rengeteg zárszervizes munkát vállalunk Szentendrén általában. Sajnos a népszerű és olcsó bejárati ajtó dömpingnek Szentendre is áldozatul esett.

A jó hír, hogy a szentendrei lakosoknak is budapesti áron tudjuk kínálni a hevederzár szerelést. Az ajtó befeszítése ellen nagyszerű és olcsó megoldás egy jó minőségű hevederzár felszereltetése. Ha már beleestek az olcsó bejárati ajtó csapdájába, akkor az olcsó hevederzáréba ne essenek bele, mert ezzel szintúgy nem lesznek kint a vízből.

Cégünk masszív és minőségi hevederzárat szerel ügyfeleinek Szentendrén, rendkívül kedvező áron! Prémiumkategóriás, fúrás-, törés-, és másolásvédett zárbetéttel, normál ajtó szélességben (900 mm) és ajtóvastagságig (60 mm) 60.000 Ft összegben! Ebben az árban az összes költség benne foglaltatik, azaz a hevederzár maga és a szerelési díj. Külön kiszállási díjat Szentendrére nem számolunk fel! A részletekről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, hétköznapokon, reggel 8 és este 20 óra között!

Betörésbiztos hevederzár szerelés, kiszállással

Szentendrei ügyfeleinknek nem számolunk fel sem kiszállási díjat, sem extra munkadíjat. Budapesti árakon dolgozunk Szentendrén is, számlával, teljes körű garanciával!

Íme a fő okok, amelyek miatt érdemes minket választania:

  • Budapesti árak Szentendrén is, extra felár és költség nélkül
  • Profi hevederzár, profi zárbetét
  • MABISZ tanúsítvány
  • Minden elvégzett munkáról számlát adunk és garanciát vállalunk rá

Mi mindig azt mondjuk, hogy érdemes a megelőzésben gondolkodni! A gyenge bejárati ajtókat meg kell erősíteni otthona és családja biztonságának védelme érdekében. Inkább előre gondolkodjon, mint utólag siránkozzon!

Válassza népszerű hevederzár szerelés szolgáltatásunkat, és nem lesz gondja a jövőjére!

Hevederzár szerelés Szentendrén, budapesti egységárakkal a Zár Zorro Kft-től!

Kizárólag mi adjuk a hevederzárat prémium kategóriás zárbetéttel, amely önmagában is törésvédett, fúrásvédett, interaktív csaprendszerű – így finomnyitás, pikkelés ellen védett, valamit másolásvédő kódkártyával ellátott!

Ne adja Ön sem alább a minőségnél! Hívjon minket!

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár