Biztonságos hevederzár szerelés Pomáz

Hevederzár szerelés szolgáltatást vállalunk Pomázon, műanyag-, fém-, fa-, kínai-, tároló- és garázsajtók esetében. Pomáz Pest megyében található, Békásmegyer és Szentendre között. Főként kertes házak alkotják a város javarészét, de emeletes és sorházakban is szereltünk már minőségi hevederzárakat.

Pomázon külön kiszállási díjakat nem számolunk fel a hevederzár szerelésre, ugyanazokon az áron és feltételekkel tudjuk a szolgáltatást nyújtani, mint Budapest kerületeiben.

E-mailben, Viberen, WhatsAppon, vagy MMS-ben egy- vagy több éles fotót kérünk pomázi ügyfeleinktől az ajtóról belülről, hogy lássuk, milyen szerelési segédletek szükségesek a helyszíni hevederzár szerelés elvégzéséhez. Illetve szükségünk van az ajtó vastagságára és az ajtólap szélességére. Tehát keret nélkül, a nyíló ajtószárny szélességét kell lemérni.

A mai, fejlett technológiák segítségével, már nem okozhat senkinek problémát annak az ajtónak a fotójának az elküldése számunkra, amelyre a hevederzár kerülne felszerelésre. Ha más nem, gyerek, unoka, szomszéd tud segíteni ebben. Ha mégsem megoldható a fotó küldése, akkor egy helyszíni felmérést szükséges végzünk Pomázon, aminek viszont van egy felmérési költsége, amely 6.000 Ft.

Ejtsünk egy pár szót a felszerelendő hevederzárról, hogy mit is tud, mi ellen véd, mire is jó.

  1. Befeszítés ellen 100 százalékos védelmet nyújt, mivel az ajtólapra van keresztben felszerelve és a hevederzár két oldalából kijövő rudak nekitámaszkodnak a falnak, akár kengyel, akár konzol formájában megtartva, így az ajtó nem tud kinyílni.
  2. MABISZ minősítéssel rendelkezik, tehát a magyarországi biztosítók elfogadják a MABISZ által tesztelt, bevizsgált hevederzárat, amit Önnek felszerelünk a helyszínen.
  3. A hevederzárban lévő zárbetét, a többi zárszervizes cég által szerelt hevederzárakkal szemben magasabb kategóriát képvisel, mert ez egy prémium kategóriás, fúrás-, törés-, finomnyitás-, magkihúzás-, savazás ellen százszázalékos védelmet nyújtó zárbetét.
  4. Ha tőlünk rendeli meg a hevederzár szerelést Pomázra, akkor kétfajta színben tudunk vízszintes hevederzárat felszerelni. Fehér és barna színekben.
  5. Különböző méretű hevederzárakat szerelünk fel Pomázon, rövid határidővel, garanciával, szakszerűen, egyszárnyú- és kétszárnyú ajtókra egyaránt. A méretek, amelyeket raktárkészletről tudunk prezentálni: 630, 800, 850, 900 mm.
  6. Pomázi hevederzár szerelés árainkról kérjen telefonon vagy e-mailben ajánlatot. Egy normál méretű ajtó esetében, egyszárnyú változatban, 55 mm ajtóvastagságig 60.000 Ft-ért tudjuk a hevederzárat felszerelni. Ezek az árak már szereléssel, számlával együtt értendők. A hevederzárhoz 5 db kulcs jár és egy másolásvédő kódkártya. A kulcsokat hazánkban egyedül a Kulcskirály üzletében lehet másolni.

Ha Ön pomázi lakos és biztonságra vágyik, szereltessen velünk hevederzárat! Pár munkanapon belül megoldjuk a szerelést, így nem kell többet a betörők miatt aggódnia!

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár