Hevederzár felszerelése Dunakeszin

Az elmúlt évek során szerzett rengeteg tapasztalatunk azt mutatja, hogy nemcsak Budapesten, hanem a környező településeken is nagy igény mutatkozik a biztonságra. Számtalan trendi lakópark található Budapest határain kívül is, ahol kisgyermekes családok, nyugdíjasok vagy fiatal- és középkorú párok élnek, nem túlságosan biztonságosnak mondható ajtók mögött. Az egyik ilyen város Dunakeszi. Mivel a lakásbetörések nagy százaléka befeszítéses módszerrel történik (főként fa, műanyag és kínai ajtók esetében), így az elsődleges és egyben hatékony védelem egy hevederzár felszerelése az adott bejárati ajtóra. Dunakeszi lakóparkjaiban pedig rengeteg kínai, HiSec és még több műanyag ajtóval találkozhatunk.

Az erre irányuló nagyszámú igénynek eleget téve, cégünk Dunakeszin is vállal hevederzár szerelést, rövid határidővel, prémium minőségben.

Hevederzárjaink MABISZ minősítéssel rendelkeznek. Gyenge és silány minőségű hevederzárakat nem szerelünk. Mottónk: Mindenki megérdemli a biztonságot!

Mennyibe kerül a hevederzár szerelése Dunakeszin?

Mivel nagyon jó minőségű hevederzárról beszélünk, így már maga a szerkezet is eladja saját magát, mind kinézetét, mind a masszívvitását illetően. A hevederzár szerelés ára Dunakeszin 60.000 forintba kerül szereléssel együtt, prémium kategóriás, másolásvédett interaktív csapos zárbetéttel.

Részletesebb felvilágosítást a hevederzár szereléssel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkon kaphatnak. Mi minden ajtóra találunk megfelelő megoldást!

Milyen időpontban vállalunk hevederzár szerelést?

Cégünk alapvetően Budapesten vállal munkákat, de a piacon jelenlévő konkurenciával csak úgy tudjuk tartani a versenyt, ha terjeszkedünk, és Pest megyei ügyfeleinknek, a dunakeszieknek is a szolgálatára állunk. Viszonylag rugalmas megoldásokat tudunk kínálni minden ügyfelünk számára a hevederzár szerelés kapcsán. Természetesen szem előtt kell tartani azt is, hogy míg Budapest területén a hevederzár szereléssel kb. másfél óra alatt végzünk, ugyanez pl. Csomádon, kiszállással és szereléssel együtt akár 3-4 órát is igénybe vehet.

Sietni, kapkodni nem szeretünk, mert az a minőség rovására megy, ezért megpróbáljuk az ügyféllel közösen egyeztetni azt az időpontot, amely mindkettőnk számára megfelelő. Hevederzár szerelést kizárólag munkanapokon végzünk, azaz hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között

Megrendelés esetén mindenféleképpen fényképet kérünk az ajtóról

A többéves szakmai tapasztalatunknak, valamint az előrehaladott technológiának köszönhetően, teljesen egyedi módszert találtunk ki a fővárosi és a dunakeszi hevederzár szerelés tekintetében. Ennek alapján időt, energiát és pénzt spórolunk mind magunknak, mind az ügyfelek számára. A telefonos beszélgetés alkalmával, diszpécser kollégánk az alapvető kérdések megválaszolása után, egy vagy két darab éles képet kér a megrendelőtől az ajtóról belülről, kb. 2 m távolságról.

A fotó alapján a szervizvezető kolléga a sokéves szakmai tapasztalata alapján eldönti, megállapítja, hogy milyen hevederzárra van szükség, milyen tartozékok kerülnek majd beszerelésre, valamint, hogy mennyi munkaidőt fog igénybe venni a szerelés folyamata. Ilyenkor kerül pontosításra a kiajánlott hevederzár szerelés ára is.

Általában az esetek 95 százalékában tudjuk tartani azt az árat, ami a diszpécser kollégával az előzetes telefonbeszélgetés alapján kiajánlásra került. A fennmaradó 5 százalékban az ár egy kicsit emelkedhet, ugyanis ebben az esetben a gyári fogadókat nem lehet erősen rögzíteni, így egyedi fogadók alkalmazására van szükség. Szintén előfordulhat, hogy az ajtó úgy van berakva, hogy egyáltalán nem lehet rá telepíteni hevederzárat, vagy az már olyan extra költségekkel járna, amit az ügyfél már nem rendelne meg. Természetesen azt is megértjük, ha valaki nem tud fényképet küldeni nekünk, mert esetleg nem jártas ebben, vagy nincs megfelelő eszköze. Ilyenkor a helyszínen a kolléga valamilyen megoldást fog eszközölni.

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár