Hevederzár szerelés ajtóra, betörés megelőzése

A hevederzár olyan biztonsági funkciót lát el az ajtó védelmében, hogy az ajtó kitámasztásával megakadályozza a befeszítést, ha rongálással (ajtó-befeszítéssel) akarnának a lakásba bejutni. Nagyon sok különböző fajta biztonsági ajtó létezik hazánkban, pl. kínai, műanyag, fa, de amelyik megfelelő védelmet képes biztosítani az az acélajtó, ami kb. 250-300 ezer forintba kerül beszereléssel együtt. Ellenben egy jó minőségű, MABISZ minősítéssel rendelkező hevederzár már 60.000 forinttól elérhető.

Az árat mindig a hevederzár kivitele, mérete és az ajtó vastagsága határozza meg. Cégünk Budapesten vállal hevederzár szerelést, telepítést. Árainkról, munkáinkról kérjen részletesebb felvilágosítást telefonon!

Mi olcsó hevederzárat nem szerelünk, és kizárólag minőségi zárbetéteket forgalmazunk, melyekre lehet garanciát biztosítani az ügyfél számára!

A vízszintes hevederzár a legelterjedtebb hazánkban. A hevederzár-test jobb és bal oldalán két-két acéltüske záródik bele a tokba, falba, kengyelbe. A hevederzár színe lehet fehér vagy barna. A vízszintes hevederzár fogaskerék meghajtással működik. A kulcs elfordításával a fogaskerék egy menetes orsót mozgat. A forgatás hatására tolódnak ki a rudak. A vízszintes hevederzár zárbetétje ajtóvastagság függvényében, 4 és 8 cm közötti méretekben váltakozhat.

A zárbetét törés-, fúrás-, finomnyitás- és másolás ellen védve van. A másolásvédelem azt jelenti, hogy a hevederzárbetéthez tartozó plasztik kártya felmutatásával lehet csak kulcsot másoltatni, mely kódkártya a zárbetéthez van mellékelve a gyár által. A hevederzárhoz 5 db gyári kulcs tartozik, amennyiben ez nem elég, az ügyfélnek kell gondoskodni a további kulcsmásolásról.

Budapesten kiszállási díj nélkül vállalunk hevederzár szerelést, garanciával, jó áron!

Félkaros hevederzár szerelés egyszárnyú ajtókra

A félkaros hevederzár esetében, az ajtólap belső felére felszerelt zártest egyik oldalán jön csak ki rudazat, amit a falba fúrunk, vagy helyhiány esetén, az ajtótokra acélkengyellel, erős csavarokkal rögzítünk. Ez kellő biztonságot nyújt az ajtó védelmére. Főként azoknál az ajtóknál alkalmazzuk ezt a változatot, ahol a vízszintes kivitelt nem lehet felszerelni, mivel az ajtó zsanér részénél nagyon kevés a hely. Ide, ha a hevederzárat felszerelnénk, az ajtó csak félig tudna kinyílni.

A félkaros hevederzár semmivel nem rosszabb, mint a kétirányú változata, hiszen a zsanér felőli oldalt nem szokták feszegetni a betörők. A félkaros hevederzár szintén MABISZ minősítéssel rendelkezik, másolás- és törésvédett zárbetéttel szereljük, barna és fehér színben. A félkaros hevederzár hossza 630 mm. 4 cm ajtóvastagságtól kezdődően, 6 cm ajtóvastagságig bezárólag telepítjük őket a bejárati ajtókra.

A félkaros hevederzár komplett szerelési költsége Budapesten 60.000 Ft. Ennél olcsóbban mi hevederzárat nem szerelünk. A hevederzár lelke a jó zárbetét, amin mi nem spórolunk!

Hevederzár szerelés HiSec vagy Secdoors kínai ajtóra

Fentebb már beszéltünk a biztonsági ajtókról, hogy egy valódi biztonsági ajtó kb. 300 ezer forintnál kezdődik és MABISZ tanúsítvánnyal van ellátva. A kínai HiSec ajtó is rendelkezik MABISZ minősítéssel, csak alacsony besorolással, amit akár egy kertkapu is megkaphatna.

Ha már ilyen ajtaja van, akkor cseréltesse le a benne lévő kínai zárbetétet magas minőségű izraeli zárbetétre, vagy magas MABISZ minősítésű, jó minőségű hevederzárat szereltessen a megfelelő védelem érdekében!

A kínai HiSec ajtókra fehér és barna kivitelű vízszintes- vagy félkaros hevederzárakat szoktunk javasolni felszerelésre a biztonság elérése érdekében. Így már nyugodtabb lehet az ember a biztonsága felől.

Ezekre az ajtókra is ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkező hevederzárakat szereljük, mint a fa- vagy műanyag ajtókra, csak itt a rögzítést a kínai ajtó vékony lemezszerkezete miatt másképpen oldjuk meg.

A kínai ajtókra a hevederzár szerelést, Budapest területén kompletten, szereléssel együtt, 60.000 Ft-ért tudjuk vállalni. Olcsó hevederzárak szerelésével mi nem foglalkozunk! További részletekért hívja ügyfélszolgálatunkat!

Hevederzár szerelés műanyag ajtóra Budapesten

A másik népszerű és eléggé elterjedt bejárati ajtó a műanyag ajtó. Ennek is több változata van, egyszárnyú, kétszárnyú, üveges, kazettás, fehér, barna, kulcsvezérlésű vagy kilincs emelésű.

A legtöbb műanyag ajtó több ponton záródik, és valamilyen tüskét vagy csapot mozgat, de azt sokan nem tudják, hogy a műanyag ajtó a rugalmassága miatt könnyen befeszíthető. Ezért is ajánljuk egyre több budapesti ügyfél számára, hogy hevederzár szereléssel erősítse meg a műanyag bejárati ajtaját. A vízszintes hevederzárakat 80, 85, 90 cm-es ajtóméretig, fehér és barna színben kínáljuk.

A műanyag ajtóra felszerelt hevederzárak erősen védik az ajtót és gátolják pl. a pajszeros befeszítési eljárást.

Szereltessen hevederzárat a műanyag ajtóra velünk, mivel kizárólag MABISZ minősítésű terméket forgalmazunk! Így nem kell aggódnia, hogy befeszítik a műanyag bejárati ajtót és feldúlják otthonát!

Hívjon most, a biztonsága érdekében!

06-70-770-2942