Miben különbözik a BARLOCK a többi hevederzártól – avagy miért ne választaná a legjobbat?

Kicsit szeretnénk rendbe tenni a hevederzárakkal kapcsolatos dolgokat, mert nem minden hevederzár egyforma, miáltal nem egyforma a védelem sem, amit nyújtani tudnak. Amit garantálunk az az, hogy ár-érték arányban mi szereljük a legjobb hevederzárat, így a pénzéért minőséget és erős védelmet kap. Erről írunk bővebben mai írásunkban.

Nagyon sokan hívnak minket hevederzárral kapcsolatban, ám gyakran azt is hozzáteszik, hogy más cégektől is kértek be árajánlatot, így a döntést megbeszélik, és majd jelentkeznek. Ezzel semmi baj nincsen akkor, ha nem csak az árakat hasonlítják össze. Sajnos azonban az a tapasztalatunk, hogy mivel a magyarok árérzékenyek, és az emberek általában az ár alapján döntenek, a biztonsági szempont már háttérbe szorul. Ez pedig nem jó irány.

Ha a védelem kialakítása a fő szempont, márpedig a hevederzárnál ennek kell lennie, akkor mindig meg kell nézni, hogy mit kapnak a pénzükért.

Gyenge hevederzárat nem szabad felszereltetni, mert annak védelmi szerepe nincs, ilyen például az, aminek az ára 25 ezer forint alatt van, szereléssel együtt. Gyenge a szerkezet, még gyengébb a zárbetét, ennyi pénzért a szerelő sem fogja törni magát a szakszerű szerelésért. Így inkább azt mondjuk, ezt felejtsék el, és maradjon az ajtó úgy, ahogyan most van, mert ez a hevederzár olyan és annyit is ér, mintha nem is lenne ott. Magyarul: ablakon kidobott pénz.

A többi, szintén masszívnak mondható hevederzárak és BARLOCK között mi a különbség? Elsősorban és legfőképpen pl. a szerkezetet működtető zárbetét. Kizárólag a BARLOCK hevederzárba van beszerelve olyan felsőkategóriás zárbetét, amely törésvédelemmel rendelkezik, amelynek kulcsai csak és kizárólag a kódkártya felmutatásával másolhatók, mert szabadalmi védelem alatt áll, illetve interaktív csaprendszerű, mellyel a finomnyitás 100 százalékban kiküszöbölhető.

Ez az, amit mi nyújtunk és a többi hevederzár nem. Lehet, hogy egyik-másik más hevederzár zárbetétjéhez kártyát is adnak, de sajnos ez nem minden esetben jelent valódi védelmet, főleg a papírkártyás változatoknál nem. Mondhatják, hogy a törésvédelem nem számít, mert a zárbetét törésvédelmi acélcsőrben van benne, de a dupla védelem nem árt, sosem lehet tudni. Magyarázhatják azt is, hogy finomnyitási ellen védve van más hevederzárbetét is, de kizárólag az interaktív csapos véd a finomnyitás ellen, hiszen itt csap a csapban rendszer van kialakítva, a hagyományos zárbetétekben pedig sima csapsor.

Mint már említettük, az ördög nem alszik, a könnyen manipulálható zárbetétek éppen a minőségük miatt könnyen nyithatók. Így minek a hevederzár, ha a benne lévő zárbetét manipulációval egyszerűen nyitható?

Mindenképpen a fentiek tudatban kell a döntést meghozni, ezek alapján szabad az árakat összehasonlítani és összevetni, hogy mennyiért mit is kapnak. Amennyiben valaki így szemléli a helyzetet, akkor a BARLOCK verhetetlen előnyben van. Ha továbbra is az ár a szempont, akkor természetesen vannak olcsóbb változatok is.

Figyeljenek a biztonságra, ügyeljenek a részletekre, hogy semmilyen betörési módszerrel ne tudjanak Önökhöz bejutni!

Biztonságos szép napot kívánunk, hozzanak jó döntést!

hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár
hevederzár, hevederzárszerelés, hevederzár szerelés, félkaros hevederzár