Hevederzár szerelés Pest megye

Pest megyében az alábbi hevederzárak szakszerű szerelését vállaljuk, rövid határidőn belül, több fajta színben, csúcskategóriás törés-, finomnyitás- és másolás ellen védett zárbetéttel, garanciával, a piacon jelenleg a legjobb ár- érték arányban!

  • BARLOCK hevederzár vízszintes változat: exkluzív ezüst, arany, illetve a hagyományos, fehér és sötétbarna színekben
  • BARLOCK vízszintes, félkaros hevederzár, fehér és barna színben
  • BARLOCK függőleges hevederzár, fehér és barna színben
  • pumpás rendszerű hevederzárak, pl. Potent, Mottura
  • pumpás rendszerű, függőleges Iseo hevederzár

BARLOCK hevederzár szerelés Pest megye

A BARLOCK hevederzárakat vízszintes-, függőleges-, egykaros- és kétszárnyú változatban szereljük fel Pest megyei ügyfeleinknek is, amelyek vízszintes, azaz a leggyakoribb típusa, négy színben érhető el. Természetesen egyedi kéréseknek is eleget tudunk tenni, így bármelyik hevederzár típust el tudjuk készíteni a kért színben, illetve bármilyen egyedi méretben, csupán erre kicsit több időt és költséget kell rászánni.

Pest megyei ügyfeleinknek azután tudunk árat mondani, miután kellő információhoz jutottunk, a típus-, méret-, szín- és ajtóvastagság tekintetében. Mindenféleképpen szükséges egy fotó az ajtó belső oldaláról, hogy kellően felkészültek legyünk a felfogatási pontokat illetően, valamint el tudjuk dönteni, hogy melyik változatú hevederzár a legmegfelelőbb az Ön ajtajára.

Pest megyei ügyfeleinknek nem feltétlenül tudunk aznapi szerelést biztosítani, de mihamarabb, általában egy munkanapon belül, megoldjuk mindenkinek a BARLOCK hevederzár szerelést!

Szereltessen Ön is BARLOCK hevederzárat Pest megyében, törésvédett zárbetéttel, amely semmilyen manipulációs vagy mechanikus nyitással nem nyitható! MABISZ minősítéssel, egy év garanciával és teljes körű zárszerviz szolgáltatással együtt! Higgye el, megéri!

Pumpás rendszerű hevederzár/másodzár szerelés Pest megye

A pumpás, azaz homlokcsapos zár, vagy más néven rászegző zár, 100%-os biztonságot jelent. Gyakorlatilag elmondható, hogy feltörhetetlen. Csak igen komoly roncsolással nyitható az ajtó egy pumpás biztonsági másodzár felszerelése esetén.

A legelterjedtebb pumpás zárak Magyarországon: Potent, Iseo.

A pumpás zárak bármilyen ajtóra felszerelhetőek, a hagyományos hevederzárakkal ellentétben és a biztonság tekintetében sem maradnak el mögöttük. Ugyanúgy beszorítják az ajtót az ajtótokba, és a legérzékenyebb pontnál, a nyitási oldal felől védik az ajtót a vastag, egybefüggő acélnyelvükkel.

Pest megyei ügyfeleinknek vízszintes egyirányú-, és függőleges kétirányú pumpás hevederzárat tudunk felszerelni, 5 - 7 cm-es ajtóvastagságokra, raktárkészletről, a legjobb áron!

Kérjük pest megyei ügyfeleinket, hogy fotózzák le az ajtót belülről, mi megnézzük, és szakmai szempontból elmondjuk, hogy mit találunk a legbiztonságosabb megoldásnak az Ön érdekében!

Hívja ügyfélszolgálatunkat hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között! A legbiztonságosabb és a legerősebb megoldást biztosítjuk Önnek!